Πέμπτη, 14 Μαΐου 2015

ΣΚΕΨΕΙΣ...

-Για γλύψιμο και καλόπιασμα των BRICS, τα υπουργικά bricks, θα προτείνουν και μια Ινδοποίηση των ονομάτων των ιθαγενών. Παρακαλούνται οι αυτόχθονες κάτοικοι να πληροφορηθούν πριν κάνουν αίτηση ποιά ονόματα παραμένουν διαθέσιμα, ώστε να αποφευχθούν καθυστερήσεις και προβλήματα στην ονοματοποίηση.
Έτσι λοιπόν:
τα ονόματα Γκούπτα, Τσαντούρι, Μπατναγκάρ, Τζαγιάραμαν, Μαγιουμντάρ, Ναράγιαναν, Ρανγκανάθαν και Γκοπάλ έχουν τελειώσει. Παρακαλείσθε να κάνετε αιτήσεις με άλλα ονόματα.
Να πληροφορήσουμε ακόμη, ότι παραμένουν ελέυθερα Κινεζικά ονόματα και Βραζιλιάνικα, ιδίως τα Αλβάρεζ, Γκομέζ, ντε λος Ρίος (Μακαρένα), Ραμίρεζ, Χερνάντες (Hideaway) και τα Κινεζικά Τσανγκ, Λιουνγκ, Τσιν και Τσαν. Πρωτοφανή ζήτηση είχαν τα ονόματα Μάο, Λάϊ, Μπολιβάρ, Ζαπάτα, Πελέ και Ροναλντίνιο.

Στα Ρωσικά υπήρξε υπερπροσφορά και παραμένουν ελεύθερα μόνο τα Ντεμίντωφ, Καρένιν, Τολστόϊ, Καραμάζωφ, Ρασκόλνικωφ, Καλάσνικοφ, Τρότσκι, Ντιάγκιλεφ, Μιχάλκωφ και Πανομαριόφ. Πρωτοφανή ζήτηση είχαν τα Μπέρια, Τσουγκασβίλι, Ντενίσοβιτς και Κατίν.-Είχα πει δεν θα τοποθετηθώ επί του θέματος, αλλά το κέρατό μου, θα τοποθετηθώ. Για τα λείψανα της Αγίας Βαρβάρας και την περιφορά στο νοσοκομείο.
Αν με ρωτάτε, αν στηρίζω τις φιέστες της κυβέρνησης που χτυπάει όπου μπορεί προκειμένου να βρει ακροατήριο, υποστηρικτές και ψηφοφόρους, τότε μάλλον θα πω ότι το εμπόριο το κάνει η ανεκδιήγητη κυβέρνηση.
Κατά τα λοιπά, ουδείς σκέφθηκε το αυτονόητο, ότι συγγενείς και ασθενείς περιμένουν ένα θαύμα; Αν είχατε καρκινοπαθή στην οικογένεια, θα δίδατε τα του Καίσαρος (τις κατηγόριες) τω Καίσαρι (στους κυβερνητικούς εμπόρους) και με τα ρέστα θα σκεφτόσασταν ότι δεν είναι εμπόριο ελπίδας, είναι η ελπίδα στους χαμένους. Που μπορεί να τη θέλουν και να τη χρειάζονται. Ξέρουν την αξία των φαρμάκων και του ΕΣΥ, των γιατρών και των νοσοκόμων, αλλά υπάρχει ένα όριο πόνου που χρειάζεται παραμυθία που είναι πέρα απ' τα οπιούχα και τις θεραπείες.
Το κακό είναι ότι έσπευσαν όλοι οι υποκριτές, "ορθολογιστές" τιμητές να πουν την παραμύθα τους (με τη χειρότερη έννοια) και η Εκκλησία δεν είπε τίποτε άλλο πέρα από τα της συνταγματικά κατοχυρωμένης ελευθερίας. Αυτό είναι πρόβλημα, όταν ένας θεσμός δεν υπερασπίζεται τις λειτουργίες του και το ποίμνιο σε απόγνωση. Και πιστέψτε με, ασθενείς και συγγενείς ξέρουν τι είναι τι. Αλλά ο πόνος σωματικός και ψυχικός είναι ανυπέρβλητος. 


(Εντωμεταξύ, μέσα σε λίγες ώρες  από τη στιγμή που τα έγραφα σήμερα νωρίς το πρωί τα περί Εκκλησίας, ετοποθετήθη επί του θέματος η Αρχιεπισκοπή.)

Δεν υπάρχουν σχόλια: