Πέμπτη, 15 Ιανουαρίου 2015

ΤΕΤΟΙΑ ΩΡΑ, ΤΕΤΟΙΑ ΛΟΓΙΑ 1

  • Είναι εδώ απέναντι ένας μουσικός της ζητιανιάς, και παίζει προκάτ το "Είσαι ένα περιστέρι". Αν συνεχισει, μαζί με δήθεν κλασικές μελωδίες, θα πάω να πάρω ένα περιστέρι και θα του το χώσω...στο συνθεσάϊζερ (τι νομίσατε;!) 
  • Άμα θέλω βάζω τον Γκιωνάκη να λέει το "ειναι ψηλό, πολύ ψηλό" και γελάω κιόλας. 
  • Τώρα έπιασε Αττίκ. 
  • "Ενωμένα τα χείλη ας πούνε..." -παίζει. Ενωμεένα τα χείλη του λένε: "άει σιχτίρ."
  •   Και όχι, δεν μου αρέσει το καινούργιο σήριαλ του Καπουτζίδη. Είναι χάλια -so far. (Οι δε Ηρωίδες, στο καπάκι, έτι χειρότερες.)
  • Και καημό το 'χω σ' αυτή τη χώρα, το έζησα άλλωστε πάρα πολύ στη σκηνή του χορού χρόνια ολόκληρα, να μην γίνεται transfer σε "καταπιεσμένες μειονότητες" και να μην καταφεύγει η gay σκηνή στις γυναίκες όταν θέλει άλλα να πει και περί άλλων τυρβάζει.
    Αμάν, 2015 ειναι. Αγόρια, βγάλτε τη μπούρκα.

4 σχόλια:

mahler76 είπε...

Πες τα βρε αγάπη μου!

anastasia hassiotis είπε...

Εμ δεν τα λέω;;;! βαρέθηκα πιά. Πες το πιά βρε παιδάκι μου, δεν είσαι εξωγήινος, γκέι είσαι. (καλό ε;)

mahler76 είπε...

Και καλά να κρύβονται οι διάφοροι ατάλαντοι που έκαναν καριέρα ως ποθητοί γκόμενοι για τις γυναίκες και χωρίς αυτό δεν είναι τίποτα. Οι υπόλοιποι;

anastasia hassiotis είπε...

Επακριβώς. Να δεις να θες να γράψεις κριτική και να μην ξέρεις από πού να το πιάσεις για να πεις τα αυταπόδεικτα και αυτά που σε οποιαδήποτε κοινωνία πολιτισμένη δεν προκαλούν αντιδράσεις.
Εδώ η υποκρισία περισσεύει αλλά το συνεχίζουν το βιολί και οι ίδιοι. Ο Ροκ Χάτσον το '50 άντε να πεις είχε πρόβλημα μετά το Μακαρθισμό. Αλλά πλέον...Δεν μπορώ να τα βλέπω.