Παρασκευή, 27 Ιουνίου 2014

ΤΗΛΟΨΙΑ

  • Πάλι ξέχασε το Star ότι έπαιζε πρόγραμμα, και νόμισε ότι έπαιζε διαφημίσεις. Την ένιωθες τη στενοχώρια της "ροής" όταν αναγκάστηκε να συνεχίσει την ταινία. Για τέτοια είμαστε, σου λέει...
  • Η οποία ταινία με τον Ράσελ Κρόου, ούτε ήξερε πού βάδιζε, γιατί τη γυρίσανε, ποιός ήταν ο σκοπός της, πήγαινε και πήγαινε και σεναριακό τελειωμό δεν είχε. Αλλά μπροστά στην Κορέα-Βέλγιο...καλή κι η Παναγιώταινα. 
  • Όχι, πλάκα έχει, είναι σαν κάτι λογαριασμούς στο Facebook που βάνουνε φωτο προ 20 ετίας όχι ως αναμνηστικά, αλλά ως σημερινή τους απεικόνιση, λογιώ-λογιώνε μισότριβοι. Έτσι και με τις επαναλήψεις των σήριαλ: καταλαβαίνεις τι άτιμο πράμα είναι ο χρόνος, αλλά και τι άτιμο πράμα είναι επίσης οι τοξίνες του σαπισμένου κρεατικού, έτσι και το χώνεις στα μούτρα υποδορίως. Έρχεται ο μυς και στέκεται σούζα. Βούδας σε φάση φώτισης: όλα σε αρμονία κι ακίνητα. ούτε πόνος, ούτε χαρά. Ούτε λύπη, ούτε στεναγμός. Τόπος αναψύξεως ένθα απέδρα το συναίσθημα. Άμα μαζευτούνε οι πρωταγωνίστριες και οι τηλεπαρουσιάστριες να παίξουνε το παιχνίδι που λέει να κοιταχτούμε κι όποιος γελάσει πρώτος χάνει και τρώει φάπα, θα μείνουνε εκεί μερόνυχτα σε μαραθώνιο, γιατί δε θα μπορεί να γελάσει καμιά. 
  • Πολλοί βαψομαλλιάδες και μποτοξομένοι και ανήρες στα δελτία ειδήσεων. Και τσιμπημένα τα ματάκια να φύγουνε οι σακκούλες και τα πεσμένα βλέφαρα. Γυαλίζει ρε μπάρμπα το μαλλί το μαβί στον προβολεύ. 
  • Μια κι έπιασα τις μεγαλύτερες ηλικίες, ειδική μνεία στην αιώνια Ελένη του μεσημεριού. Τα λόγια περιττεύουν. 
  •  Ή τα μάτια μου κάνουνε πουλάκια, ή το παράκανε πιά το styling των απανταχού κομμωτηρίων Αττικής και νήσων, αλλιώς δε εξηγείται πώς η Μαρία (Μπεκατώρου), η Ζέτα (Μακρυπούλια), η Ρούλα (Κορομηλά), η Ελένη και τόσες άλλες, μοιάζουν τόσο πολύ, και άμα τύχει και σταθούνε κοντά η αλλάξεις κανάλι γρήγορα, παθαίνεις deja vu. 
Ένεκα η αναφορά στα κομμωτήρια και τα ισντιτούτα καλλονής και στον βαρύ και σημαντικό ρόλο τους, το τραγούδι που αφιερώνει σήμερα η στήλη,  είναι το περίφημο και αναξιοπαθέν:


Μοδίστρες και Κομμώτριες.
https://www.youtube.com/watch?v=gauX9iFIvws
 ©

Δεν υπάρχουν σχόλια: