Πέμπτη, 22 Μαΐου 2014

ΜΕΤΕΚΛΟΓΙΚΑ του ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΓΥΡΟΥ

Ως υπεύθυνο άτομο, μετά τον πρώτο γύρο των εκλογών, κάθησα και σκέφθηκα τα του εκλογικού σώματος, τις έπταιξεν και άλλα σχετικά.
Λέω εντάξει, ο εκλογικός σώμας, δεν ήθελε το απλό, λαϊκό ψηφοδέλτιο του Άρη, με μας τα λαϊκά παιδιά τα μορφωμένα στο πεζοδρόμιο της ζωής, θέλει αλλαγή, θέλει επανάστα, θέλει βαθύ καθηγητηλίκι, αν και όπως σας έχω πει, και Φάουστ διδάσκουμε, όποιος θέλει να έρθει, προς Θεού ρατσισταί δεν είμαστε, θα τον διδάξουμε τα σχετικά. 


Τελοσπάντων, είδα ότι ο λαόν, θέλει κάτι μεγάλο, άπιαστο και καταπληκτικό: αστέρες της τηλεόρασης, να 'ναι λέει ίδια η κάλπη με άρθρο του Ρομάντσο και του Ντομινό, θέλει πανεπιστημιακούς από την τηλεόραση, και γενικά όποιον βγαίνει εκεί και του λέει διάφορα μεγαλοπρεπή και αντελώς άχρηστα.


Μαγκιά, δε λέω, αλλά βεβαίως θα πρέπει τα σκουπίδια, τα τραπεζοκαθίσματα, τα λαθραία στην ΑΣΟΕΕ, το τζαμί φόρα-παρτίδα και άλλα πολλά, θα πρέπει λέγω, να πάει να τα λύσει με την αναποτελεσματικότητα και τον οπορτουνισμό των εναπομεινάντων στην κούρσα.
Εγώ πάντων, ως απλή υποψήφια, χαρηκα που άκουσα τον ένα Καππαδόκη σήμερα το πρωί στο ραδιόφωνο να μιλάει απ' τα 30-φεύγα την ξύλινη γλώσσα της εκλογικής πελατείας-ρητορείας, να θυμάται το "ντημπέιτ στον ADENNΑ" και να έχει μια γενική ιδέα από τα πλέον πολυχρησιμοποιημένα θέματα-προβλήματα της πόλης που καταφανώς δεν γνωρίζει. Και τη λέω γλώσσα του αγραμματου τη γλώσσα που μιλάει, διότι έχω δει σε πολλά 18χρονα αδιάβαστα το ίδιο συντακτικό, γραμματική και χρήση της ελληνικής γλώσσας.
Άντε βρε, ψηλά τη σημαία για την αλλαγή! 
Δεν υπάρχουν σχόλια: