Σάββατο, 21 Ιανουαρίου 2012

ΤΙ ΕΣΤΙ ΚΡΙΤΙΚΗ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ
ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ
&
*BOOK-LAB

... Για όλους εκείνους που θέλουν να διευρύνουν τους ορίζοντές τους, ανεξαρτήτως εμπειρίας, επαγγέλματος και ηλικίας. Για όσους αγαπούν την τέχνη και θέλουν να μάθουν περισσότερα για την ερμηνεία, την κριτική και την απόλαυση της γνώσης.

Κύκλος 10 εβδομάδων (2 ώρες/εβδομαδιαία, Πέμπτη 6-8 μ.μ.)
Αριθμός συμμετεχόντων: 7-10 άτομα.
Πρώτο μάθημα (κατ’ εξαίρεσιν Παρασκευή): 10/2/2012.

*Το Book-Lab είναι επιπλέον, σύνολο 4 ώρες μοιρασμένες ανάμεσα στις εβδομάδες του σεμιναρίου, με θέμα ανάλυση, ερμηνεία και συζήτηση ενός βιβλίου (3 φορές: 1+1+2 ώρες.)
Για περισσότερες πληροφορίες και κράτηση θέσης μπορείτε να γράψετε στη διεύθυνση: n_act@yahoo.co.uk




Η Νατάσσα Χασιώτη (LLB, ΜΑ, ΜΒΑ), ξεκίνησε την επαγγελματική της σταδιοδρομία το 1992. Εργάστηκε σε περιοδικά, εφημερίδες, ραδιόφωνο και τηλεόραση (Το Βήμα, Ταχυδρόμος, Athens Νews, Ημερησία, Αυγή, Elle, Votre Beaute, faqpress, Ballet/Tanz, Dance Theatre Journal, Danza & Danza, Seven X, ΝΕΤ, Εν Λευκώ κ.ά.)
Διδάσκει από το 2000 Ιστορία Χορού στο Επαγγελματικό Τμήμα της Κρατικής Σχολής Ορχηστικής Τέχνης, ενώ έχει κάνει ντοκυμανταίρ για τον Σύγχρονο Χορό στην Ελλάδα (NET 2001), που βρίσκεται στην New York Public Library.
Έχει μεταφράσει 11 βιβλία, έχει εργαστεί ως promoter και παραγωγός, και έχει εκπροσωπήσει τη χώρα της σε πολλές σημαντικές διεθνείς εκδηλώσεις. Έχει δώσει διαλέξεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, ενώ ετοιμάζει το πρώτο της βιβλίο.
Ήταν μέλος της επιτροπής επιχορηγήσεων και βραβείων χορού του ΥΠΠΟ (1997-2004), αντιπρόεδρος της World Dance Alliance (2002-2006) και Πρόεδρος του Σωματείου Φίλων της ΚΣΟΤ (2001-2005).
Δείγμα της δουλειά της μπορεί κανείς να δει στο www.sarma.be

Δεν υπάρχουν σχόλια: