Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

Fab5 (ή 4 ή όσοι τελοσπάντων...)

Κανονικά θα έπρεπε να είναι βουτιά στο υπεργκλάμουρ.
Δεδομένης όμως της κατάστασης των οικονομικών λαού και επιχειρηματικών ομίλων, είναι ένα κόνσεπτ στα χνάρια της ντεκορασιόν του Σπυρου Σούλη: θέλει δηλαδή κάποιος να φτιάξει το σπίτι του, και το σόι του φαίνεται να του λέει, άκου, θα περάσεις και λίγο του λιναριού τα πάθη στα χέρια του Τρύφωνα-μουτζαχεντίν της ...ανδρικής ομορφάδας, θα πιείς και όλο το κονσερβοποιημένο τζίντζερ για δυναμωτικό, θα σε ντύσει κι ο Λάκης (δε ρωτάνε ποιός Λάκης) σαν τον Τζέρυ Λιούις όταν παρίστανε το βλαμένο, θα ξυρίσεις γάμπες, θα βγάλεις φρύδια, θα παστωθείς στις κρέμες ομορφιάς, θα παίξεις την Τσιγκολελέτα, θα μιλάς και θα σκέφετσαι στα καλιαρντά, αλλά μόνο για 24 ώρες, γιατί εδώ παίζεται τσοκ μπερντέ.
Μετά για τον πόνο σου θα πάρεις μπόνους καινούργια έπιπλα και ένα βαμένο διαμέρισμα, και θα ξεχάσεις όσα έζησες. Θα ενταχθείς κανονικά στην κοινωνία του φραπόγαλου, και μπορείς για ξεκάρφωμα ν' αφήσεις τη μουστάκα του νταγλαρά.
Βέβαια μπορεί οι φίλοι σου να σου πετάνε υπονοούμενα και να κάνουν ερωτήσεις για το πόσο λάγνα σε κοίταζαν οι Fab5, αλλά μπροστά στα έπιπλα και τα άλλα δωράκια στους χαλεπούς καιρούς που ζούμε, τι είναι μια μικρή ερωτησούλα.
Σκεφθείτε τον πρώτο διδάξαντα-Χρόνη Εξαρχάκο-"Λεό" στη Μύκονο. (Κι εσείς πάλι, όταν σας ρωτάνε "τι φρούτα βγάζει η Καλαμάτα αγοράκι", είναι ανάγκη να λέτε σύκα; Μούσμουλα θα λέτε, μούσμουλα...)

©

4 σχόλια:

mahler76 είπε...

Φτηνά χυδαία αυτή η εκπομπή...

natasha hassiotis είπε...

μα δεν είναι αίσχος; ούτε ο "Φίφης" δε θα 'κανε τέτοια νούμερα.

Ιθάκη-man είπε...

Ο Φίφης ποιος είναι; Αν το γκουκλάρω θα το βρω; :p
Ελεεινό το Φαμπ Καμπόσοι... ότι πιο αχρίαστο στο κόσμο πραγματικά!

natasha hassiotis είπε...

Καλέ ο Φίφης-Σταύρος Παράβας.

Αχρείαστο, και η ιδέα τάχα μου η προχώ με τον Φλωρινιώτη...χάλια!