Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ...








...που λέγεται οδός Πλουτάρχου πρωί-πρώι με 6-7 μηχανές-τέρατα, δεν φαίνονται όλες, μέσα σε 10 μέτρα. Παραπάνω, διπλοπαρκαρισμένα τζιπ-τέρατα με σκατιάρηδες που μόλις ξεπαρκάρουν, τρέχουν και μιλάνε στο κινητό.
Δήμαρχε τα βλέπεις ή βγαίνεις μόνο με την αστυνομική συνοδεία και πας βόλτα στην Ομόνοια;
Διαμαρτυρήθηκα στο ψηλό γομάρι της μεγάλης μηχανής, και του είπα αυτό μπορεί να πέσει επάνω μας, και μόνο που δεν έκανε τσαμπουκά. Πώς και παρά το παράνομον της στάθμευσης αυτός...στα τέτοια του; Έχει καμιά ασυλία το παλουκάρι; Χώρια που καβαλικεύουν το πεζοδρόμιο και τρέχουν σαν τρελλοί. Άει σιχτίρ καφρίλα.

5 σχόλια:

mahler76 είπε...

τι να κάνει κι αυτός ο φλώρος ο δήμαρχος...Πάρε μαγκούρα και άρχισε να βαράς. Πάρε και την Tanila να τους βαράει με το πί.

natasha hassiotis είπε...

Ρε συ, ήμουν με τη μικρή, περιμέναμε ταξί, και δεν είχε τόπο να σταθούμε, είχαμε την τεράστια τη μηχανή δίπλα, και φλότιμο γιοκ!
Μια μέρα τσακώθηκα με κείνο τον δημοσιογράφο που είναι μαζί με ένα φαλακρό το πρωί, τον σκυλόβρισα που είχε την τζιπάκλα διπλοπαρκαρισμένη και καθόταν άνετος, και του λεω στο τέλος αφού τον ξέχεσα, "και κοίτα να τα πεις αυτά για το ωραίο παρκάρισμα και τη συμπεριφορά σου στην εκπομπή σου με τις ευαισθησίες", και με κοίταζε άναυδος. Και δνε είναι μόνο αυτός ο δρόμος, έτυχε τώρα και το 'βαλα. Πού να πας Πανόρμου, πού να πας Παγκράτι το κέρατό μου.

Αυτό με το πι της γριάς, καλό μου ακούγεται.

mahler76 είπε...

άσε έχω περάσει πρωινά από τα μέρη σου και τα βλέπω τα χάλια. Βασικά την εσχάτη των γραιών μπορείς να την βγάλεις και με το λουρί να τρομάζει τους παρκαρίστας χαχαχα

the elf at bay είπε...

Μένουμε Ελλάδα!

natasha hassiotis είπε...

elf καλώστον! Μα μου τη δίνει αγρίως αυτό το πράγμα!


mahler στον πειραιά πώς πάτε; εδώ μιλάμε, φιλότιμο μηδέν. πριν δύο ώρες τσακώθηκα πάλι με ένα μοτοσυκλετιστή που καβάλησε το πεζοδρόμιο με ταχύτητα κόντρας στη Συγγρού (είδες; μου έμειναν οι βιντεοκασέτες του Δαλιανίδη...! χαχαχα!!!)