Κυριακή 10 Απριλίου 2011

ΜΠΛΟΓΚΟΣΦΑΙΡΑ

Απουσίασα για καιρό από το μπλογκ, μόνο πού και πού έγραφα αποσπασματικά κάτι απ' αυτά που σκεπτόμουν.
Έφταιξε η γρίππη, έφταιξαν οι πολλές υποχρεώσεις, έφταιξε όμως και το ότι επί 4 συναπτά έτη καταθέτω τις απόψεις μου και ήταν ώρα για ένα απολογισμό.
Έχει καμιά αποτελεσματικότητα όλο αυτό; Χμ, αν κρίνω από κάτι αντιγραφές που έχω δει, μάλλον ναι, αλλά άλλοι εισπράττουν τα οφέλη.
Από την άλλη, μου φαίνεται ότι όλα έχουν γίνει πιο συντηρητικά, πιο "αστυνομευμένα". Ελεγχόμενες κονσέρβες που αισθάνομαι ότι δε με χωράνε. Τέσσερα χρόνια πριν, τα πράγματα ήταν πιο ελεύθερα, και ίσως η δυνατότητα του απολογισμού να είναι το πιο σηαμντικό. Οι στατιστικές, τα συμπεράσματα.
Βέβαια, μπορεί εγώ να παραμεγάλωσα χωρίς τίποτα να αλλάζει κι έγινα πιο απαιτητική, τόσο, που νιώθω ότι ο μπλογκο-και λοιπό περίγυρος δεν το αντέχει.
Εν πάση περπτώσει, αυτά σκέπτομαι αυτή την εποχή, μεταξύ άλλων, και επισκέπτομαι και το παζάρι που πλαιότερα αντιπαθούσα, το fb, και γράφω το κατιτίς μου κι εκεί.

Θα μου άρεσε ν' ακούσω κι άλλες απόψεις, εκτός απ' τη δική μου (χαχα!) Αν και, αυτό το μπλογκ δεν κατάφερε να κάνει -σπανιοτάτων περιπτώσεων- μεγάλους διαλόγους.

Αυτά, καλή Κυριακή, και καλόμ κουράγιο σε όσους από 'μας θα δούνε Mazoo and the Zoo The musical.

4 σχόλια:

Fight Back είπε...

ισως πρεπει να κανεις twitter

natasha hassiotis είπε...

πώς γίνεται αυτό;
είμαι ολίγον σκράπας.

Ανώνυμος είπε...

μα καλα δεν ξερεις το twitter??

mahler76 είπε...

είναι λογικό πριν 4 χρόνια να ήταν διαφορετικά τα πράγματα. Αρχικά νόμιζαμε πως γράφαμε και δεν μας διάβαζε κανείς, τώρα όλοι είναι online και δεν ξέρεις ποιος μπορεί να σε διαβάζει. Οπότε εκεί αρχίζουμε να μαζευόμαστε να γράφουμε όπως λές πιο συντηρητικά, πιο "αστυνομευμένα". Αν έχει κάποιο όφελος αυτό δεν ξέρω είναι η αλήθεια, όπως και να έχει όμως το να έχεις ένα δίαυλο ανταλλαγής απόψεων, ακόμα και να κάνεις χαβαλέ καλό είναι τις περισσότερες φορές :)