Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

ACHTUNG! ACHTUNG!

Ακούσατε! Ακούσατε! Άγγλοι, Γάλλοι, πορτογάλοι, ο πολυχρονεμένοςμ μας σουλτάνος ΕΛΑΣ ανακοίνωσε ότι στην πρωτεύουσα Αθήναμπουζουμπούρου, απαγορεύεται να κυκλοφορούν οι γυναίκες μετά τη δύση του ηλίου διότι οι αντίπαλες φυλές Πουτίνγκα-Τζουτζούρου και Μπντινγκντονγκ-Δεγουίκεντγουίτςιζντεντ θα σφάζονται με ματσέτες και καλό είναι τα θηλυκά να μένουνε μέσα.
Επιβάλλεται δε συσκότισις ώστε ο κατακτητής της πόλεως των Αθηνώνμπουζουμπούρου να μην γνωρίζει τι ποιεί (την νύσσαν) το άπαν σύμπαν θηλυκόν της πρωτευούσης.
Καλόν είναι, εάν υπάρχουσιν αρκεβούζια, μουσκέτα και λοιπά όπλα, να τα έχουσιν τα θηλυκά παρά πόδαν άμα δε και υπάρχουν περισσότερα του ενός θήλεα ανά οικία, να κοιμούνται με βάρδιες και κάποια απ' τις τσούπρες να φυλάει σκοπιάν -αυτή που θα φυλάει το άτιμο τρίωρο 3 με 5, δικαιούται έξτρα μουρταντέλλα και ροβυθοκαφέ, απ' του μαυραγορίτη του κυρ-Θανάση στο κέντρον της πόλεως.
Επειδή τελούμεν υπό Κατοχής και η ηρωική χωροφυλακή δεν δύναται να πράξει το πρέπον διότι έχει να φυλάει βουλευτάς, προεστούς και άλλα τινά υποκείμενα, ο κάθε πολίτης οφείλει να πράξει τα δέοντα και να φυλάει τον κώλο του.
Ηπιπρουσθέτους (εδώ τελείωσε το ορθογραφικό στο Word της χωροφυλακής και ο λόγος συνεχίζεται αυθορμήτως), θα πρέπ' να ντύνουντ' οι τσούπρις ηυπριπώς διότ' γιουρτάζ'τι του ραμαζάν' κι άλλες γιουρτές, και διν πρέπ' να προυκαλούν. Να παίρνε παράδειγμα απ' του Καράτσ' κι να προυσέχ'νε.
Η ηρουική χουρουφυλακή, θα πράξ' του πρέπουν: θα μοιράσ' σίτις για τα παράθυρα, κλειδαριές, κι αν χρειαστεί θα δημιουργήσ' κι στρατόπιδα για τα γ'νυκόπιδα σι διάφουρες πιριουχές τσ' πρωτευούσης, για να γλυτώσ' μια κι καλή ου γυνικείους πληθυσμός απ' του πρόβλημα να πρέπ' να κ'κλουφουράει ιλεύθερους.
Ιξιρούντι, όσις έχ'νε σύζυγου άνεργου, ή άλλου συγγινή (άνιργου) κι μπορεί να τσ' πηγαίν' βόλτα κι προς νιρού τσ'. Οι άλλις στου στρατόπιδου Καπουτά. Μι κουραμάνα κι σιτιρέσιου.

Εκ της Ελληνικής Χωροφυλακής

5 σχόλια:

the elf at bay είπε...

Μένουμε Ελλάδα!

konstantin Mihos είπε...

θα περάσεις κάνα μα-χέρι το "Πίνα" ή θα μας αφήνεις μόνους;

natasha hassiotis είπε...

the elf@ μένουμε, μένουμε.


konstantin mihos@ έγραψα στο facebook, σιγά μην ο άφηνα! χεχε!!!

mahler76 είπε...

Καλησπέρα και καλό μήνα. έλα να προβάρουμε τις μπούργκες σιγά σιγά :(

Τι το Πίνα είναι πίπα???

natasha hassiotis είπε...

Ευχαριστώ, επίσης. Μπρρρρρρρ!!!

Ναι. Δεν την αφήνουν ήσυχη λέω 'γω;