Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010

DIFFICULT TIMES FOR THE GREEK MEDIA

Δεν μου αρέσει να κλείνουν δουλειές, και αν το ξεκαθαρίσω αυτό.

Δεν μπορώ όμως να μη σκεφτώ με τις πρόσφατες κινητοποιήσεις, συναυλίες και υποστήριξη προς τους εργαζόμενους του ΔΟΛ, ότι δύο χρόνια πριν, ουδείς έκλαψε για τους εξωτερικούς συνεργάτες που εκδιώχθηκαν -ενίοτε και αγενώς.
Πότε θα πει κάποιος κάτι γι' αυτό; Κακοπληρωμένοι στυλοβάτες, ανά πάσα στιγμή στις "επάλξεις", αλλά χωρίς εργασιακά δικαιώματα!!!

Επίσης, δεν είναι όλοι οι εργαζόμενοι αξίας, ούτε πάντα οι καλύτεροι αυτοί που μένουν, και ενίοτε δεν τρέχει και τίποτα αν κάποιοι κακοί επαγγελματίες με άρρωστη εργασιακή κουλτούρα πάνε σπίτια τους. Το θέμα βέβαια είναι ποιοί εντέλει θα πάνε σπίτια τους...

Τα λάθη είναι οφθλαμοφανή, αλλά ουδείς ακόμη και τώρα φαίνεται να τα αντιλαμβάνεται.

Κι όχι άλλα κείμενα συμπαράστασης και θάρρους τώρα που γκρεμίζεται ο "γίγαντας" με τα πήλινα πόδια. Παλιότερα να ξεσπάθωναν οι τιμητές, τότε που κάποιοι από μας είχαν τ' αρχίδια και μιλούσαν χωρίς "πλάτες", αλλά για τη φανέλα.
Πήξαμε στους τζάμπα μάγκες σ' αυτή τη χώρα, και στα φερέφωνα του αφεντικού, γιατί όταν κάποιος τολμάει (χαχα!!!) είναι βέβαιο ότι τον έχει ξαμολύσει το αφεντικό του να δαγκώσει, και μετά θα του μαζέψει τα λουριά.

4 σχόλια:

mahler76 είπε...

δυστυχώς για τους εργαζόμενους εκεί, το Βλήμα είχε την τύχη που του άξιζε. Τι να πρωτοθυμηθεί κανείς, την δήθεν συνάντηση Καραμανλή Ερντογάν στα εγκαίνια του μουσείου Ακροπόλεως? τα γλοιώδη "παραιτηθείτε κύριε Πρόεδρε" στον τωρινό Πρωθυπουργό (δεν σας χάλασε μάγκες του Βλήματος). Δυστυχώς η πλειοψηφία των εφημερίδων μας, σερβίρει σκατά στους αναγνώστες και αληταρία στους εργαζομένους. Το κακό είναι πως οι όποιοι κύριοι ιδιοκτήτες έπαιξαν το παιχνιδάκι τους και θα συνεχίσουν από άλλο μετερίζι. Οι εργαζόμενοι (που στην πλειοψηφία τους κι αυτοί στήριξαν τόσο καιρό το καθεστώς) τον πούλο.

natasha hassiotis είπε...

επακριβώς!!!!!!!!! (μα πώς συνεννοούμαστε έτσι;!)

the elf at bay είπε...

Σας ζηλεύω!

stella είπε...

megeia