Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2010

ΕΛΛΑΣ ΜΑΣ ΠΟΝΑΣ

Η κυβέρνηση είναι σε πανικό

Ο ΓΑΠ ζει με την ατζέντα της εκδίκησης για τον μπαμπά κι αυτό καθορίζει τη στάση του απέναντι στη χώρα

Ο ιμάμης κυβερνάει

Ο Σταύρος Θεοδωράκης λύνει και δένει ως "ειδικός επί της ισλαμολογίας", περιθωριολογίας, προβληματολυσολογίας, δημοκρατολογίας κ.ο.κ.

Απόφαση για τίποτα σημαντικό δεν παίρνεται εκτός από φορομπηχτικά μέτρα, αυτό και η κότα το κάνει δε χρειάζεται σκέψη

Με έπιασε ανατριχίλα με όλο το ασκέρι, μόνο άντρες, τουρμπανοφορεμένοι, στο κέντρο της πόλης μας, να θυμίζουν θρησκευτικό και ανδροκρατούμενο καθεστώς. Ο τρόμος στη Δύση. Και η δύση του πολιτισμού.

Αντί να γίνει ένα τζαμί και να τελειώνουμε, αφήνουν τη γάγγραινα και χρονίζει και δημιουργούνται εντάσεις αδιανόητες.

Πόσο άχρηστοι είναι;

Πόσο βλάκες;

9 σχόλια:

mahler76 είπε...

πολύ βλάκες.

natasha hassiotis είπε...

το υποψιαζόμουν...

the elf at bay είπε...

Πόσο ΜΑΛΑΚΕΣ δεν λες;

natasha hassiotis είπε...

elf at bay@ εμ το λέω...

stella είπε...

αμ το μπατακι ο κουλογλου που αρχιζει παλι το ρεπορταζ χωρις τσινορα?
ερε κατι ανεξαρτητοι καπιταλιστες κλεφτοκοταδες....

παρακαλω το νταβα με τα γιαουρτια στο 3....

natasha hassiotis είπε...

stella@ 'φτασεεεεεεεέ! αλλά να μείνει και για μας.

Kitchen Stories είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Z. είπε...

Εδώ θα διαφωνήσω: Άμα τους κάνουμε τζαμί δεν θα κυκλοφορούν
...όλο το ασκέρι, μόνο άντρες, τουρμπανοφορεμένοι, στο κέντρο της πόλης μας, να θυμίζουν θρησκευτικό και ανδροκρατούμενο καθεστώς...
Τί ακριβώς θα αλλάξει στο χάλι μας εκτός του ότι θα φεσοθούμε με κάμποσα δις να φτιάξουμε στους τουρλοκόληδες τζαμί, να δοξάζουν το θεό τους (...το θεό μου μέσα.)

* Έχουν γεμίσει οι γειτονιές, τα πάρκα και οι παιδικές χαρές από αυτά τα φρούτα, σε λίγο θα πρέπει να μεταναστεύσουμε εμείς...Μην πω ότι έχουμε ήδη αργήσει!

Φιλάκια πολλά
Ζ.

natasha hassiotis είπε...

z@ με συφιλιάζει όταν περνάω δίπλα σε παρέες ανθρώπων που εμφανώς κατάγονται από σκληρά ισλαμικές χώρες, και εμφανώς σχολιάζουν σαν να είναι στο χωριό τους. Αναρωτιέμαι επίσης, τι κάνει μέσα στα βαγόνια του μετρό το μισό μπαγκλαντές. το λέω με καθαρή περιέργεια. Νομίζω ότι εκτός από ύποπτες μετακινήσεις για λογιών δουλειές, είναι τρόπος για να περνάει η μέρα χωρίς τον κίνδυνο "επιχείρησης σκούπα", που ούτως ή άλλως δε γίνεται.
Είχε ο Κύρτσος ένα εκπληκτικό άρθρο προχθές αν δνε κάνω λάθος, στη City press. Είναι ο μόνος που τα λέει όπως είναι και όπως πρέπει.
Πήρα λαχτάρα όταν είδα όλους αυτούς τους κώλους γυρισμένους κατά τον ουρανό, και γυναίκα πουθενά. Και μάλιστα στη χώρα μου.

Θα εισηγηθώ άλλο μέτρο: να μπουρκοφορεθούν τα παλουκάρια, για να σταματήσει η αμαρτία. Εφόσον η θεωρία λέει ότι ο άντρας, άντρας είναι και θα αμαρτήξει, καλό είναι να τον κάνουμε να σταματήξει την αμαρτία. Κι επειδή η σκυλομπούρκα ζυγίζει και κάμποσο, αυτοί που ο Θεούλης τους έκανε δυνατούς και πεχλιβάνηδες, να τη φορέσουνε και να μετανοήσουν για τις αμαρτίες. Οι γυναίκες που είναι το αδύνατο φύλο, να κυκλοφορούν ελέυθερες, και αυτοί, με τη μπούρκα για σεβασμό των γυναικών.