Παρασκευή, 8 Οκτωβρίου 2010

TV και άλλα

Μπράβο στον Alpha, που έφτιαξε βραδινή έκδοση του Μυλωνά του trashy ξενύχτη των '90s. Μόνο που τώρα τον λένε Πέτρο Κωστόπουλο.

Από Μαστοράκη μέχρι νεο-Μυλωνά, όλοι καλούν για σεφτέ το Σάκη. Τι μιζέρια...


Τι σιχασιά! Όλα τα κανάλια έχουν κι από μια εκπομπή μαγειρικής. Έχει ενδιαφέρον πάντως, για να διαπιστώσει κανείς πως σε μια τριτοκοσμική χώρα, αντιλαμβάνεται το chic ο κόσμος. Μάγειροι και μαθητάδες εκτίθενται από τα ραβιόλια με μους μαρμότας πασαλειμένα με κλουβί αστακού. Βλαχάρες!


Υ.Γ. Άντε, θα εγκριθούν πάλι θαλασσοδάνεια να σωθούν οι φυλλάδες. Αλί και τρισαλί σ' αυτή τη χώρα.

Υ.Γ.1 Αν νομίζετε ότι δεν διορίζονται συγγενείς, προφανώς άνευ προσόντων, σε θέσεις όπως υπεύθυνος επικοινωνίας παρά τω μπάρμπα (τον εν Κορώνη), ή ότι δεν παρεμβαίνουν πολιτκοί-συγγενείς να διευκολυνθούν επιχορηγήσεις, είσαστε μακριά νυχτωμένοι.
Πάντως μυστήριο παραμένει πώς απόφοιτος λυκείου, πωλητής σε κατάστημα, μπορεί να ανέλθει την υπαλληλική ιεραρχία στο πιτς φυτίλι.


Υ.Γ.2 Όλοι οι γερασμένοι, αποκαμωμένοι απ' τη ρεμούλα, σέρνουν τα μίζερα υπόλοιπά τους στην τηλεόραση της απόλυτης ξεφτίλας. Με κιλά, μπότοξ, πεσμένα μαλλιά, βλαχαδερή όψη θρεμένη από νεοπλουτισμό είναι αηδία.

Υ.Γ.3 Η Ευγενίτσα δεν είναι η Μπαρντό. Κι εκείνη πήρε ακροδεξιό σύζυγο, αλλά είχε διαφορά μεγατόνων από τούτο 'δω το παντέρμο που το ζμπρώχνουνε (sic) από παντού, αλλά παραμένει...Ευγενίτσα.

4 σχόλια:

mahler76 είπε...

το τρέιλερ είδα μόνο της εκπομπής του Πέτρου Μπαλατσινού και με έπιασε ναυτία. που να έβλεπα και ολόκληρη την εκπομπή.

highvoltagepress είπε...

αμ ούτε κι εγώ άντεξα. μιζέριαααα!

mahler76 είπε...

επίσης που φόραγε το καρό πουκαμισάκι λες και έκανε εμφάνιση σε γκέι μπάρ της δεκαετίας του 70??? pathetic!!!

highvoltagepress είπε...

άμα ο άνθρωπος είναι βλαχάρας...γκέϊ μπαρ στη Μινεσότα.