Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010

ΘΕΛΕΙ Η ΜΠΙΠ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ ΑΛΛΑ Η ΧΑΡΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΕΙ

Ωα Μαγδαληνές άρχισαν να κλαίνε και να περιγράφουν τις αμαρτίες τους οι εκδότες του Τύπου. Να σου άρθρα: "πώς φτάσαμε ως εδώ", και "η πρόβλεψη που δεν έγινε", και "η κάθαρση που οφείλουμε" κ.ο.κ Μυριστήκανε τα ΕΣΠΑ και τα θαλασσοδάνεια και ενέσκυψαν με νέα περιβολή...

Κείνος ο Μπάμπης ο καραφλός, μήπως να λεγότανε ο Μπάμπης ο Ταμείος; Γιατί τραβάει τόσα ζόρια να υποστηρίζει το ΔΝΤ;

Βαρετότερη εφημερίδα της Κυριακής, by far η Καθημερινή. Πέφτεις κάτω απ' τη δεύτερη σελίδα. Όποιος έχει πρόβλημα αϋπνίας, να τραβάει δυό άρθρα πριν και δυό μετά το χαμαίμηλον. Θα γίνει περδίκι, θα κοιμάται κι όρθιος εφεξής.

Πιο ξεπεσμένη, η Ελευθεροτυπία. Λες και γράφει ο πάσα είς ό,τι του κάβλωσε. Λες και στο τσακ δεν μπήκε δυό φορές το ίδιο άρθρο. Δε διαβάζονται κιόλας πανάθεμά τα. Και άπειρη χαρτούρα -όλες οι φυλλάδες.

Πιο ανέραστη και άοσμη, άνοστη και στραγγίλα η Real News. Ιδέες μηδέν, κουλτούρα μηδέν, ενδιαφέρον μηδέν, μηδέν από μηδέν μηδέν.

Αυτές είχαν αφήσει στο τραπέζι οι διπλανοί, ελπίζω την άλλη Κυριακή να δω κι άλλο σκουπιδαριό. Όποιος έχει άλλο σχόλιο ή/και για άλλες φυλλάδες, welcome.


Υ.Γ. Οι χοντρο-άγαρμπες θα γίνουν next top model;

6 σχόλια:

mahler76 είπε...

είναι λογικός ο ξεπεσμός της έντυπης ύλης των εφημερίδων όταν αυτές απλά συνοδεύουν τα dvd του πακέτου :(

natasha hassiotis είπε...

να μη δίνουν τίποτα. αυτό πρέπει να σταματήσει.
δεν μπορούν να ξεπεράσουν τα σωρηδόν περιοδικά από την εποχή λάλα, που όλοι αντέγραψαν και τώρα είναι της ξεφτίλας, και τις κωλοπροσφορές.
μάλερ μου, πάντως, ο ξεπεσμός οφείλεται στο μοδάτο κωλογράψιμο στυλ Ιμάκο, και στα φρη κωλάδικα που τα αντέγραψαν όλοι οι χασάπηδες των μήντια επειδή νόμισαν ότι θα πατώσουν άμα δεν το κάνουν.

τελειωμένοι δημοσιογραφίσκοι, με εξαιρέσεις φυσικά, που παριστάνουν το γλωσσολόγο, το συγγραφέα, τον πολιτικό αναλυτή. εκεί που άλλοτε έγραφαν σπουδαίοι, τώρα το κάθε απόφοιτο σκατό του παντείου, πήρε μια πένα και καταγράφει τις μυξιάρικες μέρες του με ύφος εκατό Γκαρσία Μάρκες.
Και δνε έχουνε ιδέα τα σκατά! από τους τσιτατολόγους δασκάλους τους έμαθαν να κάνουν το ίδιο: έμαθαν απ' έξω πέντε ανακατεμένος ο ερχόμενος, πήδηξαν και καμιά δεκαριά επιτήδειους, και νομίζουν ότι έχουν άποψη. ρε άει σιχτίρ!

the elf at bay είπε...

Στο διάολο όλοι τους, να κλείσουν να ησυχάσουμε. Τόσα χρόνια η TV και οι κωλοφυλλάδες πολεμούν το ίντερνετ και τώρα το βρίσκουν μπροστά τους. Στα τσακίδια.

mahler76 είπε...

@highvoltagepress
καλά η μάστιγα των free press σε όλα τα επίπεδα δεν αντέχεται.

Και όσο θυμάμαι τον παππού μου να μου λέει πως αν θέλω να μάθω να γράφω σωστά και να ενημερώνομαι θα έπρεπε να διαβάζω κάθε μέρα εφημερίδα. Ευτυχώς για εκείνον έφυγε νωρίς.

@the elf at bay
άλλος απόπατος το ίντερνετ. άσε δεν φταίει το μέσο η φτήνια των ανθρώπων φταίει.

natasha hassiotis είπε...

κάποτε έγραφαν σημαντικοί άνθρωποι, τώρα γράφουν οι απόπατοι. κατά τους ιδιοκτήτες και τα κοπέλια τους. σκατά κι η τηλεόραησ, σκατά και οι φυλλάδες, σκατά και το ίντερνετ, αλλά κάτι βρίσκεις.
τα free press αλληλοβρίζονται πλέον κι έχουν μαζέψει όλους τους πικραμένους μέσα. μα αν δεις τους διευθυντάδες...πέρασα κι από 'κει και το γνωρίζω το κεφάλαιο αυτό.
κι όχι τίποτε άλλο, αλλά εμένα μου άρεσε πάντα να διαβάζω εφημερίδα, και τώρα δε θέλω να δώσω ούτε δεκάρα να αγοράσω τις βρωμοφυλλάδες, που ούτε για τα μάτια του κόσμου δεν κρύβουν τα παιχνιδάκια με βουλευτές, υπουργούς και γενικά. και δημοσιογραφία, με εξαιρέσεις πνιγμένες κι αυτές στα γενικά σκατά, του κώλου. άντε, στον αγύριστο οι ξεφτίλες.

the elf at bay είπε...

Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα!