Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2010

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΡΙΧΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ;

Ο λόγος για τον εικαστικό Τσόκλη, τον επιλεγόμενο, (άλλοι τα λένε) και "φραγκοφονιά", που θυμήθηκε στα 80-φεύγα να νομιμοποιήσει την πρακτική του βιασμού, κι αντί να ζητήσει συγγνώμη για όσα είπε, απάντησε ότι είναι "αναρχικές απόψεις και διακαιολογημένες".
Τα λέω και στο fb ότι είναι ακόμη περισσότερο ντροπή του επειδή έχει κόρη ο ακατονόμαστος. (Ξέρετε...την πολυταξιδεμένη πασοκοβουλευτή που θυμήθηκε να οργανώσει ένα ανευ λόγου και αιτίας "συνέδριο" περί "εξαγώγιμου τουρισμού και πολιτισμού" (sic), όπου συμμετείχαν όλοι οι γνωστοί και μη εξαιρετέοι και έδωσε και μερικές συνεντεύξεις επί τη ευκαιρία η ανεπάγγελτη κόρη).
Δεν ξέρω αν ξεπλένει κάποιος το μίσος και την αντικοινώνικότητα που έκρυβε στα νιάτα του, για αμαρτίες που έχει διαπράξει, αλλά αν δεν άντεχε το ψυχικό βάρος, ας μην τα έκανε. Τουλάχιστον οι μεγαλοεφοπλιστές με ανάλογες εμπειρίες δεν έδειξαν τέτοια μικροαστική βαρβαρότητα στην τελευτή του βίου τους.

Θα ήταν ωραίος ο εν λόγω εικαστικός με "ντουματιά" (που θα 'λεγε κι ο Ζήκος), θα έμοιαζε στα live έργα του...

5 σχόλια:

mahler76 είπε...

διότι οι ντομάτες κοστίζουν...
Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω με πια λογική έκανε τις δηλώσεις αυτές. Επίσης η μαντάμ αυτή είναι κόρη του? Νόμιζα πως ήταν συνωνυμία.

natasha hassiotis είπε...

σωστά, 2 ευρώ το κιλό τις έχει ο μαρινόπουλος.
ναι κόρη του η μανταμίτσα με τις βόλτες ανά την υφήλιο.
τις φιλοξένησε η κρατική τηλεόραση αυτές τις δηλώσεις άνευ διαμαρτυριών. ντροπή!

mahler76 είπε...

είδα το βίντεο, απλά δεν ξέρω τι τον ώθησε να κάνει το αισχρό αυτό σχόλιο.

natasha hassiotis είπε...

κάτι λέω στο κείμενο...

υ.γ. επίσης, δικαιολογία δνε υπάρχει. μπορεί να υπάρχει εξήγηση, δικαιολογία όμως όχι. είναι και η ηλικία, αλλά από την άλλη, δεν νομίζω ότι έχει πάθει τίποτα, μια χαρά πουλάει και εκθέτει.

stella είπε...

καρπουζια να του πεταξουν σαν το εργο του ,αναθεμα το νουμερο που το πληρωνουμε οικογενειακος

αμ εκεινη η σακαφιορετ η θυγατερα του που κανει τζαμπα διακοπες....