Τετάρτη 21 Ιουλίου 2010

ΝΙΚΗΤΑΣ -ξανά μανά...

Δε φτάνει που το κέντρο (και όχι μόνο) της Αθήνας είναι πηγμένο στα σκουπίδια, στην πρέζα, στις πουτάνες, στα μαϊμού εμπορεύματα, στις καρέκλες των εστιατορίων, στα σπασμένα πεζοδρόμια, στα τριπλοπαρκαρίσματα, στα κωλόδεντρα τις λεύκες που φύτεψε ξεριζώνοντας τις νερατζιές.

Δε φτάνει που η παιδική χαρά του Εθνικού κήπου είναι ένα χάλι και ξέφραγο αμπέλι, όπου ο κάθε τουρίστας/περαστικός που θέλει να ξαλαφρώσει πάει και χρησιμοποιεί τις παιδικές τουαλέτες.

Δε φτάνει που τα ερωτευμένα βλακ/χ/οζευγαράκια έρχονται στην παιδική χαρά να κουνηθούν στις κούνιες, όπως και οι κοπανατζήδες απ' τα σχολεία, θορυβώντας (έλα ρε μαλάκα, μαλάκα, έλα ρε μαλάκα, στον πούτσο μου ρε μαλάκα, ναι ρε μαλάκα, άντε μωρή κ.ο.κ.), δε φτάνει που μπαίνει όποιος να 'ναι μέσα χωρίς έλεγχο, ενίοτε πρόκειται για τους Πακιστανο/μπαγκλαντεσο-άνεργους που περιμένουν να βραδιάσει για να πάνε παραδίπλα στο Ζάππειο για το νυχτοκάματο.

Δε φτάνει που η βρώμα και η δυσωδία πάει σύννεφο.

Δε φτάνει που το περίφημο έργο του αποτυχημένου Νικήτα της αποτυχημένης Πολιτικής Άνοιξης (αλήθεια ξέρει ότι οι συντηρητικές παρατάξεις λένε να στείλουν τους γκέϊ στα ερημονήσια;) το πάρκο της Ριζάρη (δωρεά Ν. Πατέρα εις μνήμην Διαμαντή Πατέρα η ανάπλαση) έχει γίνει ξανά-μανά μπουρδέλο όπως πριν, ότι οι ωραίες φωτογραφίες που έβαλαν οι γλύφτες στα κάθε λογής σκατοπεριοδικά και τις σκατοφυλλάδες τους, ήταν μόνο από την πρόσοψη, καθότι στα αριστερά όπως κοιτάμε στο Παγκράτι είναι ξεραίλα και χάλι μαύρο, με σκουπίδια, ως σεληνιακό τοπίο; Ακόμη όμως και η πρόσοψη είναι κώλος πλέον, με Κινέζους, Πακιστανούς (ρε μανία) και Αφρικανούς (άλλες εθνικότητες δεν πάνε, γι' αυτό μου κάνει εντύπωση) να κάνουν πικ-νικ στο γκαζόν.

Για να μην πει κανείς για το παρκάκι του Ευαγγελισμού που έχει τις λαμαρίνες του ξεφτίλα που έφτιαξε το κωλο-εστιατόριο, μια βλαχιά και από πού το βρήκε, περιουσία του είναι; Το υπόλοιπο είναι πανβρώμικο, περιουσία των γύφτων και των πρεζονιών. Οι τσιγγάνοι κατασκηνώνουν οικογένειες ολόκληρες, με φαγιά, σκουπίδια, κουβέρτες. Περνάς και μυρίζει σκατά και κάτουρο.
Το πάρκο του Βενιζέλου, το περίφημο φέουδο του Λαμπρακιστάν (δεν είναι δική μκου κουβέντα, έτσι το 'λεγε η Ντόρα Τσάτσου), χάλι μαύρο κι αυτό.

Ο Δήμαρχος της ντροπής και της τεμπελιάς όμως, είχε βάλει να μοιράζουν φυλλάδια λίγο καιρό πριν, με τα πεπραγμένα του σε πολυτελές χαρτί. Ου να χαθεί, να χάνεται!!!

Υ.Γ. Κι επιτέλους, τα τσουλάκια της τηλεόρασης, όχι μόνο τα μεσημεριανάδικα, αλλά και των ειδήσεων, δε χρειάζεται να "κάνουν παιχνίδι" με δήθεν υποννούμενα με τους υποτιθέμενους "ωραίους" γκλιαχ! πολιτικούς. Ο Γκιουλέκας με την ρεπορτατζού στις ειδήσεις...ούτε που να ήταν ο σπόνσοράς του ή η γκόμενά του. Δημοσιογραφία του κώλου, δεακετιών πριν, με τη γυναίκα ηνωμένα αραβικά εμιράτα.
Πόσο ξεφτίλα αυτή η χώρα πια;

Υ.Γ.1 Το πρώτο που χάνεται ως γνωστό με το ΔΝΤ είναι η εθνική κυριαρχία, καθότι άλλοι αποφασίζουν για σένα. Τι διαμηνύει λοιπόν ο χοντροκέφαλος, κάθιδρος Γαργαντούας της κυβέρνησης με την υποψήφια δήμαρχο-σύζυγο, ότι "δεν κυβερνάει η τρόϊκα;" Για τόσο μαλάκες μας περνάνε;

12 σχόλια:

ProFyLaKtiKo είπε...

πες τα (και εσύ) χρυσόστομη!

natasha hassiotis είπε...

βράζω φίλε μου...λέω επίσης να στείλω επιστολή τόσο στον νικήτα (Δήμ-ι-ο Αθηναίων), όσο και στο ίδρυμα Πατέρα, να επιληφθεί του μπουρδέλου.

stella είπε...

τον παπαρα τον γκιουλεκα τον στηριζει εδω το παπαδαριο ολο
ημαρτον αν τον βγαλουμε δημαρχο
να μου πεις προκειμενου να εχουμε κανεναν τσανταλη-χικ χικ
καλυτερα να χεσω στο ψηφοδελτιο!

Αντε με τον ΓΑΠ να γινουμε αρτζεντινα!

natasha hassiotis είπε...

μαύρο σε όλα τα κοπρόσκυλα!!! μαύρο δαγκωτό!!! μαύροοοοοοοο!!!
τα ίδια σκατά κι εσείς στη Θεσσαλονίκη μ' εμάς. όλοι οι άχρηστοι κατεβαίνουν υποψήφιοι. μαύρο!!!
πώς είναι τα πράγματα επάνω; για γράψε τίποτα. εδώ είναι σαν αλλοπαρμένος ο κόσμος. τρελαμένος.
χχχ

Z. είπε...

Το κακόγουστο και παλαιοντολογικό φουλάρι, το φοράει ακόμα;
Να του γινόταν βρόγχος!

natasha hassiotis είπε...

νομίζω ότι το έχει βγάλει, δεν είμαι σίγουρη. με τα σιδερωμένα πουκαμισάκια τα κοντομάνικα, είναι σαν να βγήκε από την αμερικανική επαρχία, κάτι τύποι σαν την οικογένεια του στρατιωτικού στο American beauty.

mahler76 είπε...

να αγιάσει το στόμα σου (ή το πληκτρολόγιό σου).

natasha hassiotis είπε...

mahler μου, δεν ξέρεις τι τσαντίλα έχω...

mahler76 είπε...

να δείς τσαντίλα που θα έχεις όταν ξαναβγεί δήμαρχος.

natasha hassiotis είπε...

γιατί δεν του ρίχνουμε μαύρο και δαγκωτό;

mahler76 είπε...

τι να σου κάνει το μαύρο και δαγκωτό, πίσσα και πούπουλα θέλει (μη σου πώ σχοινί και σαπούνι).

natasha hassiotis είπε...

συμφωνώ!!! πάντως και το μαύρο ξέρεις πόσο πονάει;
έστειλα το ποστ αυτό, με μικρο-αλλαγές επιστολή στο κόμμα του. αμάν με τους αποτυχημένους πια! όλοι στην ελληνική πολιτική θα πάνε;;;!