Σάββατο, 17 Ιουλίου 2010

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

Επανέρχομαι στο θέμα της ξεφτίλας των εφημερίδων και της αρπαχτής που κάνουν οι εκδότες και οι δημοσιογράφοι τους.
Κακή γραφή, ανακύκλωση κακιών μεταξύ τους, άνυδροι γραφιάδες δυσαρεστημένοι απ' το φασόν και τη σφαλιάρα, γλύφτες παντός καιρού...σε πιάνει σιχασιά.
Και μετά ανρωτιούνται πού πήγαν οι αναγνώστες και πόσα δώρα-χάντρες να δώσουν στους ιθαγενείς για να σκάσουν 4 (!) παρακαλώ ευρώ για να διαβάσουν παπαριές.
Αποκαλύψεις ξεμεινεμένες, γνωστές στα δημοσιογραφικά γραφεία από χρόνια ή μήνες, ερμηνείες κωλέ, συνεντεύξεις μαϊμού και πάει λέγοντας.
Τι κατάντια.
(Για τα περιοδικά που κοπιάρουν χειρότερα απ' τις φυλλάδες το ένα το άλλο, τι να πει κανείς: άντε ξανά-μανά ποιό αντηλιακό είναι για σένα, ποιό σιχαμερό γκόμενο να βρεις στη σκατοπαραλία που την έχει αγκαζάρει κάποιο άθλιο συνεργείο του Σταρ, σε ποιό κωλόνησο να πας να τα σκάσεις για να φας μπαγιατίλα και να υπομείνεις το σίχαμα που παριστάνει τον ξενοδόχο, πώς να αδυνατίσεις σε 7 μέρες γουρούνα παθαίνοντας κατάθλιψη και έκρηξη βουλιμίας την όγδοη -κατά τα Γραφάς, τι σου χρειάζεται και καλά στη ντουλάπα φέτος που δε θα 'χεις να φας με την ανεργία που θα πέσει, υπέροχα καλοκαιρινά κοκτέϊλ και σαλάτες σαλιγκαριού Μυτιλήνης με τυρί Τυρνάβου κ.ο.κ.)

Να κλείσουν! Μην τους λυπάστε! Μη σωθεί τίποτα που θα σωθεί από τη γενναιοδωρία όλων μας και όχι απ' την αξία του, για να κρύψει κι άλλα φράγκα ο γαμοεκδότης.

Υ.Γ. Η Λυρική, να κλείσει κι αυτή. Φύγανε τα προηγούμενα ψώνια και ήρθαν τα καινούργια, που είναι από παλιότερες εποχές ξεμεινεμένα. Δημοσιεύουν και βιογραφικά με ό,τι να 'ναι μέσα για τους διαλεχτούς τους. Φρίκη! Μην ενισχύετε τις παραστάσεις τους!!! Έχουν το άλλοθι ότι είναι επιλογή "αλλαγής" και αλωνίζουν με χίλια. Αίσχος, ντορπή και λύπη. Ανάθεμα για χώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: