Δευτέρα 21 Ιουνίου 2010

Ο ΝΕΡΩΝ




Αναγνωστικό μου κοινό (sic) δεν μπορούσα να μην το μοιραστώ μαζί σου: σ' αυτή τη φωτο δεν είναι ο προκομένος ίδιος ο Νέρωνας που καμαρώνει το κάψιμο της Ρώμης;;!
Σου λέει τους γάμησα το Dow Jones των υπηκόων του Ωραίου Σαρλερουά. Δε θα δούνε nasdaq που να παρακαλάνε τα κορόϊδα. θα πούνε το φεουδάρχη τους Papandreos και το Δεσπότη Παπαριώτη οι χαχόλοι, οι βαστάζοι, οι δουλοπάροικοι του ΔΝΤ.

Ημείς οι χαχόλοι έχουμε να του πούμε να βάλει το ΔΝΤ, μαζί με τους δείκτες, εκεί που συμβούλεψε και ο Μοναρχίξ τον σνομπ κουνιάδο του που ζούσε στο Παρίσι (Λουτέσια), όταν του είπε βλέποντας το δώρο (μενίρ) που του πήγε φύλαρχος απ' το χωριό: "Μα αγαπητέ μου Μοναρχίξ, πού να το βάλω αυτό;" Μοναρχίξ: "Θες να σου πω;;;" (Εκεί ακριβώς.)

2 σχόλια:

mahler76 είπε...

και τι διαβάζει ο Νέρων, το in gr??? τι ξεκάρφωμα χαχαχαχαχαχα

natasha hassiotis είπε...

πέραν του "ξεκαρφώματος" που ορθότατα υπαινίχθηκες αγαπημένε, κοίτα, κι ο ορίτζιναλ Νέρων, τι διάβαζε νομίζεις...δευτεράντζες σαν τις συνθέσεις του. τον Πετρώνιο τον έστειλε να αυτοκτονήσει που μπροστά του ο δικτάτορας δεν έπιανε μια. κάτι in.gr διάβαζε και το φως των σπορ (στα πολύ χάϊ ακαδημαϊκά του). άντε, να του αφιερώσουμε το L' Incoronazione di Poppea, ή τη σκηνή απ' τους Producersόπου ο Τζην Γουάϊλντερ παθαίνει υστερία και λέει: you 're gonna jump on me! like Nero jumped on Poppea and she died, you 're gonna jump on me!" (ή αλλιώς η γνώμη μας για τα μέτρα του).