Παρασκευή 18 Ιουνίου 2010

ΕΛΛΗΝΙΚΑ...

Δεν ξέρω αν θίγω κάποια αντίληψη περί συνδικαλισμού, αλλά όσο μου προκαλεί σιχασιά αυτή η ρίψασπις κυβέρνηση των ασπόνδυλων, άλλο τόσο με απωθεί το συνδικαλιστικό κίνημα που με 41 βαθμούς, κλείνει το μετρό σαν να ήταν περιουσία του κάθε αρχιμαλάκα διορισμένου.
Το πώς έχουν διοριστεί ψηφοφόροι το γνωρίζουμε και ας μην κάνουμε άλλο ότι δνε το γνωρίζουμε, αν όλοι μας ξέρουμε κάποιες περιπτώσεις, ζήτω που καήκαμε!
Σιχτίρισα χθες που γύρναγα στο χάλι, αδυνατώντας να περπατήσω άλλο ή να βρω ταξί, και ο τόπος έβραζε.
Στο Αβέρωφ κάνει πάρτυ το πρώην ανατολικό μπλοκ, στο μετρό έχουν κατάληψη οι αναποτελεσματικοί φασίστες του συνδικαλισμού, η οικονομία πάει κατά διαόλου, τα πάντα είναι υπό διάλυση, σοβαρός αντίλογος στον καταφανή εμπαιγμό που κάνει στους πολίτες της χώρας η οικογένεια Papandreos δεν υπάρχει, είναι το όλον ένα χάλι μαύρο.
Είναι περίεργο, αλλά οι χειρότεροι πολιτικοί της νεότερης Ελλάδας, Βενιζέλος, Παπανδρέου, Καραμανλής (καλά δεν εννοώ ούτε κατ' ιδέαν τους απογόνους τους, αυτούς ούτε για...να μην πω), δεν έχουν υποστεί στο ελάχιστο κριτική, άντε κάτι λίγα και επιφανειακά ο εθνάρχης...
Και πληρώνουμε για ιδρύματα στο όνομά τους. Μωρέ πώς ξύπνησε έτσι ο ραγιάς σ' αυτή τη χώρα; Η ΚΝΕ επανεκπάιδευσε τα πλήθη; Η ΕΕ με τις επιδοτήσεις; Οι διεφθαρμένοι υπουργοί και συνδικαλιστές ανά την επικράτεια; Οι κλαδικές; Οι Σήφηδες και τα παιδιά του λαού που εκμαύλισαν τα πάντα; Ο Τύπος και τα μέσα των ζιγκολό, των πληρωμένων, των πρώην Κνιτών; Οι γλύφτες, οι σφουγγοκωλάριοι που έκαναν τον κώλο τους κεφάλι και το κεφάλι ποδάρια απ' την επίκυψη μπροστά στα αφεντικά; Τι κατάντια είναι αυτή;



Υ.Γ. Είπα Papandreos και θυμήθηκα ένα ευτράπελο απ' την διάλεξη du cul του Νικολάκη του Μαμόθρεφτου Α'. Μωρ' 'σεις, ήπιε ο παλίκαρος ο Αμερικανοβούλγαρος, σε 50 λεπτά, ένα λίτρο νερό (τόσο λένε στο Μπέβερλυ Χιλς για να διατηρείσαι τζόβενος) και έμεινε ακατούρητος το παιδί, για άλλο τόσο. Εγώ που τον έβλεπα και κόντεψα να τραγουδήσω την Αμερσούδα, αλλά αυτός, εκεί! βράχος του Μαϊάμι. Ως φαίνεται δεν θα του 'χε πει η γριά η βασιλομήτωρ ότι επιτρέπεται το κατούρημα, θα το ξέχασε, και μέχρι να λάβει διαταγή "εμπρός κατουρήσατε, μαρς!" σφίχτηκε ο...διανοούμενος.

5 σχόλια:

mahler76 είπε...

το Αβέρωφ να το αφήσεις ήσυχο μην έρθω εκεί και τα κάνω όλα λίμπα χαχαχαχαχα. Όσο για το Μετρό, την κομματική τους επαναπρόσληψη ζητάνε οι άνθρωποι τι να κάνουν????

Όπως και να έχει όλα μπορούν να ξεχαστούν, χτές κέρδισε η Εθνική με 2-1 στο Μουντιάλ (έχω γράψει ένα τόσο χωλεριασμένο πόστ που δεν τολμώ να το ανεβάσω χαχα)

stella είπε...

του εβαλε η μαμα μαργκαρετ παμπερς τους εχει μεινει στοκ κουτες απο τα παλια!

ο δε ΓΑΠ κοντευει να γινει αεροσυνοδος απο το πανε ελα
αφου σερβιρει μονος τους υπολοιπους στα ταξιδια
απορω βρακι προλαβαινει να αλλαξει αφου κατουριετε απο την χαρα του που μας βοηθανε οι Ε-ταιροι!


Εδω θα εισαι να μου το δεις που θα κανουν το κοπηλατοδρομειο του σχοινια, οικογενειακο τσαρδι!

Ανώνυμος είπε...

Ο κύριος Γεώργιος Ανδρέα Παπανδρέου δολοφόνησε την Εργασία. Στεγνά και στυγνά.
Ούτε δωσίλογοι πρωθυπουργοί κατεχομένων χωρών τόλμησαν να καταργήσουν τις συντάξεις. Ο κ. Παπανδρέου τις εξαέρωσε.
Ούτε φασιστικές κυβερνήσεις τόλμησαν να πειράξουν τις αποζημιώσεις. Ο κ. Παπανδρέου τις κατέκοψε.
Μόνον ο Πινοτσέτ, ο Φράνκο κι ο Μουσολίνι τόλμησαν να απελευθερώσουν τις απολύσεις. Το ίδιο τόλμησε και ο γιος του Ανδρέα.
Ο κ. Παπανδρέου είναι πλέον τόσο χρήσιμος στην Ελλάδα, όσον ήταν στον Αχιλλέα η φτέρνα του...
*****
Με ένα κύμα-τσουνάμι-ευφημισμών που κρατάει απ' την εποχή Σημίτη, οι κυβερνώντες και τα πρόθυμα παπαγαλάκια τους, συγκαλύπτουν με την κομιλφώ ρητορική τους (κυρίως μέσω των πλείστων εκ των ΜΜΕ) τη μεγαλύτερη Υβριν όλων των εποχών: τον συνειδητό ανασκολοπισμό της χώρας - της Ελλάδας!
Με πομφόλυγες περί «όπεν γκόβερμεντ» και «ηλεκτρονικών βιογραφικών», στην πραγματικότητα έθεσαν την πατρίδα υπό κατοχήν και τώρα προχωρούν σπρώχνοντας τους απλούς επί σφαγήν.
Οχι μόνον εξαπάτησαν το Κοινοβούλιο για να υπερψηφισθεί το Μνημόνιο (με τη βοήθεια των αχρείων πατριδοκοκάπηλων του ΛΑΟΣ), αλλά τώρα μεΠροεδρικό Διάταγμα ο κ. Γιώργος Ανδρέα Παπανδρέου υπερφαλαγγίζει (πάλι) τη Βουλή κι επιβάλλει με το «αποφασίζομεν και διατάσσομεν» μέτρα επαίσχυντα, που ούτε ο τελευταίος κουίσλινγκ σε διατεταγμένη υπηρεσία γκαουλάιτερ θα τολμούσε. Λες και η Ελλάδα κυβερνάται πλέον από μια εξωθεσμική παρέα, αρεστή στον πριγκηπάδελφο Νικολάκη.
Αφού ο κ. Γεώργιος Ανδρέα Παπανδρέου προκάλεσε ο ίδιος κρίση δανεισμού της χώρας, και αφού στη συνέχεια πήρε επαίτης (με κωμικές μπλόφες) τους δρόμους της Εσπερίας, διασύροντας τους Ελληνες ως τεμπέληδες κι ανεπρόκοπους, αφού μας οδήγησε στην απομείωση της εθνικής κυριαρχίας, βάζει τώρα την Εργασία πάνω στο κρεβάτι του Προκρούστη και τη βιάζει.
Ο άνθρωπος, γύρισε τη χώρα πίσω στην εποχή των κολίγων
Αυτός ο πρωθυπουργός-ανδρείκελο των Δυνατών και του ΔΝΤ φέρεται σαν να 'χει χάσει η χώρα πόλεμο.
Με επικοινωνιακές κουτοπονηριές (βλέπει «φλασιές ανάκαμψης» ο συνεντευξάκιας Λοβέρδος κι ύστερα στήνει την Εργασία στα έξι βήματα) αυτή η κυβέρνηση έχει μπει απ' την αρχή της στου κακού τη στράτα,
αυτήν που έχει αναγορεύσει σε μονόδρομο, οδηγώντας τη χώρα στον όλεθρο.
Με εκβιασμούς (του τύπου: δεν θα πάρουμε την επόμενη δόση απ' το πακέτο στήριξης) προχωρούν σε αλλεπάλληλους βιασμούς. Χήρες, ορφανά, δημόσιοι υπάλληλοι, εργάτες -οι πάντες βιάσθηκαν, πλην λαμογίων και Κλαζομενίων.
Μεγάλη υπόθεση οι Κλαζομένιοι - είναι αλήθεια ότι πολλοί εξ αυτών, που στο άκουσμα λέξεων όπως «εργατική τάξη», «πατρίδα» ή «παράδοση» έβγαζαν φλύκταινες, άνοιξαν τον δρόμο στον Σημίτη, στον Καραμανλή και τώρα στον Γιωργάκη, για να υποδουλώσουν τον λαό και να καθαιρέσουν το αυτεξούσιον της χώρας.
Με (αυτούς τους τρομερούς) ευφημισμούς, αλληλολειχόμενοι μετ' «ευπρεπείας» στα ΜΜΕ κι από τα ΜΜΕ, κάνοντας αβάντα στους «νταβατζήδες» και υψώνοντας πάντα επικριτικό το δάκτυλο στον λαό, αλάλιασαν τη δημοκρατία, έκαναν κουρέλι το Σύνταγμα, περιήγαγαν τους εργαζόμενους σε καθεστώς σκλαβιάς και κατέβασαν τον πολιτισμό των ανθρώπων σε επίπεδα μεσημεριανάδικων ή επιδοτούμενων λακεδοβαλέδων...
Ο κ. Γεώργιος Ανδρέα Παπανδρέου προϊόν και ο ίδιος της παρακμής που κατατρύχει τη χώρα απ' την εποχή του πατέρα του, ευδόκησε να πάρει εναντίον της μέτρα που μόνον τύραννοι ή εγκάθετοι ξένων Επικυρίαρχων θα επεδίωκαν.
Μένει να αποδειχθεί αν ο λαός (όπως κι οι άλλοι ευρωπαϊκοί λαοί) θα σκύψει το κεφάλι για να αποκεφαλισθεί ή αν θα τους «πάρει με τις πέτρες»...

natasha hassiotis είπε...

καλέ και οι τρεις, τι σύμπτωση απόψεων είναι αυτή που έχω μαζί σας;
αδυνατώ να γράψω και ξεχωριστές απαντήσεις!!!
σας αγαπώ!!! (αυθορμήτως)

Υ.Γ. μάλερ@ να το ανεβάσεις! ακούς εκεί; αυτά είναι τα καλύτερα ποστ!

natasha hassiotis είπε...

γιατί όμως ανώνυμα το σχόλιο; να μην ξέρω με ποιόν συμφωνώ;
είμαι και φύσις φιλοπερίεργος...