Τρίτη, 15 Ιουνίου 2010

ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΟΓΑ

(που μου τη σπάνε.)

-Το ότι η εμφανώς "δεύτερη" και υποκριτικώς αταλαντούτσικη Ζέτα Μακρυπούλια θα ήταν η χρυσή εφεδρεία του "καλού εμπορικού", μόνο αυτή η χώρα μπορεί να το εξηγήσει. Εδώ η κοπέλα κοντεύει τα 40, κοντεύει να γίνει αεροδρόμιο απ' το "σιδέρωμα" το μέτωπο, (καλύτερη ή νεότερη δε γίνεται), και το ελληνικό σταρ-σύστεμ (χαχα!) την ζμπρώχνει με νύχια και με δόντια.
-Το ότι ο έρημος ο Μπουλάς θα έλεγε στην τραυματία και με αμνησία -για χάρη του σεναρίου- Άννα Απόλυτη Βίσση ότι είναι "πάρα πολύ μεγάλη σταρ, τόσο, που μεγαλύτερη δε γίνεται", είναι μάλλον καρμική τιμωρία. Ποιός ξέρει τι μαλακίες έκανε σε άλλες ζωές...
-Το ότι το Ποπί Τσαπανίδου το παίζει άγρια δημοσιογράφα πρωινιάτικο, εκεί που με την άλλη την άχαρη τη Ριρίκα κάνανε ανθοδετική για κυρίες και μετράγανε τρόπους φύλαξης του μάλλινου "κορίτσια", μόνο η Ελλάς το αντέχει με σοβαρότητα ξεπεσμένης καραπουτάνας.
-Το ότι οι Λυριτζοπώςτουςλένε με τη σύζυγο παρά τω Σιούφα (από τα μπαλκόνια του οποίου κυλάνε τόνοι τα απορρυπαντικά πνίγοντας και βάζοντας του περαστικούς της οδού Πλουτάρχου να κάνουν σλάλομ) παριστάνουν ότι κάποιος τους βλέπει, επίσης μόνο η Ελλάς το ανέχεται ως καρπαζοεισπράκτορας Χταζηαβάτης που ό,τι του παίζει το αφεντικό χορεύει.

-Αλλά χθες βράδυ, μωρέ τι ωραία εκπονπή στο Μέγκα...Ο Smokey Eyes Κουλούρης, ο Ξεβαμένο Μαλλί Γεροντοκαουμπόϋς Γιακουμάτος, ο Πρετεντέρης με ρουφηγμένα μάγουλα σαν τη Μάρλεν Ντήτριχ, η θείτσα με το έμμενταλ η Παναγωταρένια πιο πασίγρια από ποτές, η Γιάννα με τα καντάρια μαγκιάς ιδίως όταν αναλύει το παρασκήνιο, το όλον να σε πιάνει σύγκρυο και ευκοίλια και να λες φέρ' τις σημειώσεις τις δημοσιογραφικές για σκούπισμα.
-Εκείνη η Πυργιώτη είναι παντού;
-Και η Μπιζόγλη; Ραδιόφωνα, τηλεοράσεις, εκπομπές, παραεκπομπές, εφημερίδες;! Δε θα μείνουνε θέσεις για άλλον βρε μαϊντανοί.
-Εκείνο το πρωινό παράσιτο (parasitus kratikodiaitous bizoglensis η επιστημονική ονομασία) παρά τη Μπιζόγλη (...) πώς το λένε;

Και μια απορία ακόμα: οι ανεγκέφαλοι, τύπου ελεονώρα, φωτομαρία, σκορδοστούμπια και λοιποί συγγενείς, παθαίνουν ακόμα πιο ηλιθιότητα από την λεπτομερή ενασχόληση με τα MAD βραβεία, το ντεκολτέ της Ντενίση και άλλα σχετικά;

2 σχόλια:

mahler76 είπε...

και καλά εσύ που τα βλέπεις από επαγγελματική διαστροφή και επειδή στα νιάτα σου διάβαζες Μαρκήσιο Ντε Σάντ αντί για μικρή Λουλού. Οι άλλοι που τα βλέπουν "συνειδητά" για να ενημερώνονται-ψυχαγωγούνται????

highvoltagepress είπε...

να δεις που φταίει ο Τιραμόλα και τα μίκυ μάου...