Πέμπτη, 13 Μαΐου 2010

OI ΦΟΡΟΔΙΑΦΕΥΓΟΝΤΕΣ

Κοιτάζοντας τη λίστα των φοροδιαφευγόντων γιατρών με έπιασε λύπη και αηδία για το κράτος-καταδότη. Για το άτυπο λυντσάρισμα τον 21ο αιώνα.
Δεν υποστηρίζω τους φοροφυγάδες, αλλά βρίσκω ελεεινό το σύστημα.
Προς τι η διαπόμπευση; Τι αποτέλεσμα μπορεί να έχει έξω απ' τον εκφοβισμό ότι αύριο μπορεί αν βρίσκεσαι στη θέση του διαπομπευμένου;
Τι κράτος δικαίου είναι αυτό;
Ας τυς κουρεύει τότε, κι ας τους κρεμάει όπως στην Κίνα των αρχών του 20ού αιώνα, πινακίδα με το αδίκημα στο στήθος και να τους εκτελεί δημόσια, γονατιστούς με μια σφαίρα στον αυχένα ή αποκεφαλισμό.
Τι κράτος Χατζηαβάτηδων θέλει να φτιάξει αυτή η άχρηστη η προσκυνημένη η κυβέρνηση;
Σαν να μην πέρασε απ' αυτή τη χώρα ο Γεώργιος Καραϊσκάκης, για παράδειγμα, αλλά μόνο οι Δηληγιάννηδες, οι Βενιζέλοι, οι Μαυροκορδάτοι, οι Κωλέττηδες.
Καμαρώνει η κυβέρνηση της ντροπής, της φτώχειας και της κατάντιας για τον μεγάλο άθλο της;

2 σχόλια:

mahler76 είπε...

αυτή η κυβέρνηση χτές καμάρωνε που γκρέμισε εν χορώ, (το έγραψα τώρα σωστά αυτό-τρομάρα μου τι τα θέλω τα αρχαία ο πρωτοδεσμίτης χαχαχα), το φάντασμα της Φαντασίας στο Φάλιρο τώρα οπυ πλέον δεν λειτουργεί φυσικά. Τσου ρε σούργελα παντού.

highvoltagepress είπε...

ναι ρε συ (αρχαιομαθέστατε!) είναι Μια φρίκη οι άνθρωποι, και το πάνε σιγά και φασιστικά.
ποιά κοινωνία κερδίζει από τέτοιες πράξεις; πάνε να μας φοβίσουν.
όσο για τα 4 εκατομμύρια απ' τους γιατρούς, ούτε το 1/100ό της μίζας που ζεσταίνει τον κώλο τους δεν φτάνουν, δεξιών και αριστερών, και το 'χω ξαναπεί, τα λεφτά που θα 'ρθουν, ήδη έχουν ανοίξει τη στοματάρα τους οι επιτήδειοι να τα καταπιούν.