Δευτέρα, 31 Μαΐου 2010

GAP/ΓΑΠ

Θα πληρώσουμε το κέρατο της της Βασιλομήτορος μέχρι να φτύσουμε αίμα. Σαν τη Φρειδερίκη, σαν την Άννα την Αυστριακή στέκει πίσω από το βασιλόπαιδο ακοίμητη (μόνο που ο Λουδοβίκος XIV την έκανε πέρα τη βασιλομήτορα καθότι είχε μια μάντρα αρχίδια). Αφού ξεπάστρεψε τον εύκολο στόχο, τη Δήμητρα, τώρα ωσάν τον Κρούμο, βαδίζει στη δόξα με τα κεφάλια όλων των Ελλήνων στα κοντάρια.
Κι όσο σκέφτομαι ότι στις πλάτες μας, στα χρόνια που θα δουλεύουμε, στην εξαθλίωση, στη σκλαβιά που μας ετοιμάζουν παίζεται μια φούσκα, κορυφαίο παράδειγμα της οποίας υπήρξε η πανάθλια Ένρον, μου 'ρχεται κάπως...
Η δημοκρατία του χρήματος (χαχα!!!) που παίχτηκε πάνω στη φούσκα της παγκοσμιοποίησης με αντίτιμο τάχα μου φθηνά ταξίδια στον πολιτισμένο κόσμο και καλλιτεχνική ενημέρωση μαζί με κατανάλωση είναι τα πρωτοτόκια που πουλήσαμε αντί πινακίου φακής. Στη φάκα της ευρωπαϊκής συνομοσπονδίας (λέμε τώρα) καταχρεωμένοι και τρισάθλιοι άνθρωποι θα βλέπουν τις ζωές τους να καταβυθίζονται καθημερινά, βορά στα λαμόγια και στους νέους πλούσιους που παίζουν σε ένα ιδιότυπο fight club τα ρέστα μας.
Καλή αντάμωση στα γουναράδικα!

2 σχόλια:

mahler76 είπε...

ΠΌΣΟ ΔΊΚΙΟ έχεις. Περαστικά μας...

highvoltagepress είπε...

φχαριστώ γατούλη, αλλά δεν με παρηγορεί...γμτ!