Τετάρτη 10 Μαρτίου 2010

ΣΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΡΟΣ ΓΥΝΑΙΚΑ

(βλέπω και κάτι αρσενικούς στο βάθος, για όξω διότι είδατε τι έπαθε ο Πενθέας -τον πενθήσανε).

Λοιπόν τώρα που πέρασε η μέρα της γυναίκας, ο κατάπτυστος αυτός εορτασμός κατά του οποίου έχω γράψει σειρά άρθρων, όπου ο πλανήτης πρέπει να μας θυμάται το πρόσωπο που εορτάζει και να φροντίζει να παίρνει τις αποστάσεις του, όπως π.χ. πρέπει να κάνει με την πείνα, την παράνομη μετανάστευση, το φαινόμενο του θερμοκηπίου, το αλτσχάϊμερ, τον εμφύλιο στη Νιγηρία, την παιδική εργασία κ.ο.κ., μπορώ να καλέσω σε συμπαράταξη και ιερό πόλεμο κατά της πατριαρχίας τις ομόφυλές μου.

-Σταματήστε να κάνετε τις χαζές (παρεκτός κι αν είστε, οπότε συνεχίστε ως έχει την εργασία σας)
-Σαματήστε να θαυμάζετε το πρώτο τυχόν βούρλο επειδή σας έταξε γάμο (σας έταξε δηλαδή ότι η μάνα σας κι ο πάτέρας σας, θα πληρώσουν ένα σκασμό λεφτά για να μη νιώθει αυτός χάλια που θα σας "φορτωθεί" ενώ εκ παραλλήλου τρέχουν σχέσεις-γραμμάτια με άλλες δύο. και για σας επίσης, αλλά γι' αυτόν λέμε τώρα)
-Μην είσαστε ύπουλες και κακομοίρες, ότι θέτε στα ίσα
-Συνασπιστείτε επαγγελματικά, μπειμπυ-σιττερικά, διατηρείστε προσεκτικά, περιφρουρήστε και αυξήστε τα οικονομικά σας
-Και εν πάση περιπτώσει, να ξέρετε ότι αυτό που κάνει τα θεμέλια να τρίζουν όπως όταν τα κούνησε ο μαλλιάς ο Σαμψών, η αληθινή δύναμη, δεν είναι το μπράτσο (αν και θέλει κι ο άντρας της μπούφλα του για να μην πετάγεται σαν πορδοβούλωμα όλη την ώρα), αλλά η γνώση.
Δε χρειάζεται να ξέρετε μόνο τις ώρες προβολής της Λαμπίρη και τα ονόματα του πάνελ της Μελέτη, άμα δε και τις τιμές κομμωτηρίου των Κομμώσεων Λίτσα. Σας παρακαλούμε καλές μου κοτούλες, μη χαλάτε την πιάτσα!

4 σχόλια:

mahler76 είπε...

το πόστ θα μπορούσε να λέγετε και από γυναίκα προς αδερφή.

natasha hassiotis είπε...

εγώ πάντα στα χαρακώματα του αγώνα για ισότητα.

satellite είπε...

πουλ πουλ πουλ πουλ πουλ
κο κο κο
διαδίδω το λινκ

Με φιλικούς χαιρετισμούς,
Χριστίνα Λαμπίρη.

natasha hassiotis είπε...

Χριστίνα μου κι εσύ εδώ; δε φαντάζομαι να 'ναι κι ο ρακιτζής...όχι τίποτ' άλλο, να βρω καμιά φροκαλο-μουσική απ' τα '80s να βάλω να χαρεί. χαχαχαχαχα καλώς το satellite.