Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2009

ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΤΗΛΕΜΑΧΙΕΣ (DEBATE καλέ!)

Τελικά η συζήτηση ήταν σαν ακρόαση υποψήφιων για πρόσληψη σε τηλεοπτικό σταθμό: να δούμε αν τα λέει, αν έχει φωτογένεια, αν του στέκονται κάπως συμπαθητικά τα ρούχα, αν μπορεί να αυτοσχεδιάσει σε μια στιγμή τεχνικών δυσκολιών.
Η Παπαρήγα λόγω παλαιότητας και παλαιολιθικότητας δε θα προσληφθεί, έχει αρχίσει και μυρίζει πτωματίλα και δεν απέβαλε και ποτέ τη σταλινίλα.
Ο Αλέξης (κάνει καριέρα και μόνο με το μικρό όνομα), βουρτσισμένος, χωρίς ψύλλους, εμβολιασμένος και νέος (τρώει Φρίσκις για έξτρα ζωντάνια και γερά δόντια) συνήλθε μετά την αλαβάνωση που είχε πάθει, και πλέον βγαίνει βόλτα χωρίς λουρί και φίμωτρο.
Ο πρωθυπουργός, μαρτυρήθηκε τι παρέες κάνει, διότι έχει πάρει τη γυμναστική χειρών του Αβραμόπουλου. Κόντεψε ο πτωχός τηλεθεατής να πάθει αλλοιθωρισμό από το πήγαιν'-έλα. Σου λέει, κούνα χέρια να ζαλιστούνε να πάνε να ξεράσουνε, μέχρι να ξανάρθουνε, δε θα θυμούνται τι παπαριές ελέχθησαν. Έδειξε επίσης στους απανταχού χοντρούς, ότι κιλά με γυμναστική της παλάμης δε χάνονται. Το πολύ-πολύ να βγάλει κάλο αυτό το μέρος του σώματος...
Η γιορτή των πλαστικών απάνω στον Καρατζαφέρη: αυτός φαίνεται σαν τις αφίσες του. Σαν να είχε κινητό photoshop μπροστά του, κι όπου καθότανε, του διόρθωνε ένας αόρατος γραφίστας τις ατέλειες. Χώρια το βαμένο μαλλί.
(Το βαμμένο μαλλί του Πέτρου Ευθυμίου είναι το πιο αστείο, που έχει βγεί αυτό που σιχαίνονται στην Αγγλία και περιγράφεται ως mousy: γκριπράσινο, ούτε ξανθό ούτε σκατά στα μούτρα του, σαν πρόβλημα δερματικό που του 'βαλες κονσίλερ πράσινο. Μα πού βάφεται κι αυτός; Στην Αντριάνα τέρμα Μπίθουλας;)

Για το Γιώργο δεν έχω σχόλια ούτε και για οικολόγους, βαρέθηκα και γύρισα στο Σταρ που είχε ταινία. Επίσης, δεν άντεχα τον Ευαγγελάτο με τα ζυγωματικά σαν να έβγαλε όλους τους τραπεζίτες για να τα πετύχει και να του βουλιάξανε μετά τα μάγουλα, και το αιώνια βρεγμένο μαλλί, μόδα 1982. Μου φαίνεται λες και έχει κρυμένη φανέλα με μασχαλόκοψη τεράστια, δικτυωτή, που ανυπομονεί να βρεθεί μόνος του να τη φορέσει, και δεν αντέχω.

Άντε αδέρφια, καλό κουράγιο, δέκα και μια μείνανε.

6 σχόλια:

mahler76 είπε...

αυτά έκανες και χτές παλιόγρια και μας έστισες στο Nixon? Έβλεπες βραδιάτικα τον GAP?

"Αισθηματική ηλικία" είπε...

Εισαι μεγάλη σνομπαρία μανταμ!

natasha hassiotis είπε...

δεν είμαι παιδιά, ήμουν πτώμα, κοιμήθηκα από τις 11 να καταλάβετε...είχα μια μέρα πολύ κουραστική, και λυπήθηκα πολύ που έχασα την ταινία και την παρέα σας. honestly!!! Πώς μπορώ να επανορθώσω;

υ.γ. δε φοβηθήκατε σε κλειστό χώρο;

mahler76 είπε...

Μπορείς να μας κάνεις επίδειξη των ικανοτήτων σου στο μαγείρεμα που σε έχουν κάνει διάσημη σε όλη την κοσμική Αθήνα.

natasha hassiotis είπε...

δεν το θες να το ζήσεις αυτό καλέ μου φίλε...από την άλλη όμως, μια και το ζητάει ο οργανισμός σου, για προχώρα στο παρασύνθημα. Να φτιάξω γεμιστά; Και μπακλαβά επιδόρπιο;

BOSKO είπε...

χαχαχαχα, άκου σταλινίλα και αλαβάνωση!
τέλεια!