Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2009

ΕΙΔΑ ΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ...

...για λίγο τον Lakis -όχι το Γαβαλά, το Λαζόπουλο. Την τόσο ναρκισσιστικά ιδιοτελή σχέση του με λαό και εξουσία, και τα αλαλάζοντα πλήθη από κάτω, και σκέφτηκα, "καλά να πάθει αυτός ο κόσμος".

Αν ακούσετε φλας στο ραδιόφωνο, εκεί κι αν θα πάθετε σοκ: θα 'πρεπε να λέγεται "το ραδιόφωνο του Πασόκ". Όπως έχει τον Κόκκινο στα fm ο συν, έτσι έχει τον φλας και τον Κακαουνάκη το πασόκ. Και μην περιμένετε άσπρη μέρα, διότι έχει τέτοια ουρά ρουσφετιών να ικανοποιήσει το νέο πασόκ (...) και τόσο αγριεμένα μάλιστα, που δεν θα έχει χρόνο, χρήμα και συνείδηση να ικανοποιήσει καμία πραγματική ανάγκη της χώρας.
Να ελπίζετε, όπως σε όλα τα προβλήματα, να βρουν τη λύση στην ευρώπη και αμερική, ώστε να ξαναρεύσουν τα φράγκα στην ψωροκώσταινα υπό ακόμη εξευτελιστικότερους όρους, για να σωθεί η κατάσταση.


Μετακομίζω το γραφείο μου και γίνεται της τρελλής, οπότε γράφω λίγο και όποτε μπορώ. Επίσης επισκέψεις δεν προλαβαίνω να κάνω. Θα πάω όμως να δω τη μεγάλη μας τραγωδό και κωμικό άμα δε και κοσμικό Νόνικα στο θέατρο. Θέλω, μέρες που είναι, να γελάσει το χειλάκι μου. Θα παίζει εξάλλου ρόλο ταιριαστό, στο έργο η Εκατομμυριούχος. Αυτά δεν πρέπει να τα χάνει ο άθρωπας. Κάνουν καλό στην υγεία.


Νόνικα φορέβερ!

11 σχόλια:

mahler76 είπε...

πόσο σε ζηλεύω που μπορείς να δείς Νόνικα live.

natasha hassiotis είπε...

κι εγώ με ζηλεύω...

mahler76 είπε...

δεν κάνω πλάκα, αν μου περίσσευε μπερντές θα ερχόμουν να αποθεώσω το κινούμενο μπότοξ. Άλλωστε φαντάσου υλικό για πόστ που θα βγάλω χχαχαχαχα

natasha hassiotis είπε...

έχω μια θέση μόνο, αλλιώς θα στο είχα προτείνει καλέ μου. μην ανησυχείς, θα δώσω λεπτομερή περιγραφή. θα πάρω και κυάλια μαζί. ανέκφρατση θα παίζει έτσι κι αλλιώς: ίδια στο κλάμα, ίδια στο δάκρυ. μόνο τα βλέφαρα θα κινούνται, σαν της τρέμη.

mahler76 είπε...

αχού είσαι πολύ γλυκιά. λοιπόν πάρε μολύβι και χαρτί μαζί σου να έχεις να σημειώνεις.

natasha hassiotis είπε...

μερσί. ακριβώς αυτό θα κάνω.

Z. είπε...

Η συγκεκριμένη δεν θα έπρεπε να παίζει και π.Μπ.(πριν μπότοξ), όχι τώρα!
Μερικές δεν λεν να σοβαρευτούν.
Τι κρίμα.

natasha hassiotis είπε...

πότε ήταν σοβαρή για να σοβαρευτεί τώρα; εδώ έβγαλε αυτοβιογραφία...

mahler76 είπε...

αυτοβιογραφια? με τι θέμα? 40 χρόνια καούκες?

Να σε πώ, να οργανώσω μπλογκοσυνάντηση στο εκλογικό σου κέντρο την Κυριακή να τα κάνουμε όλα πουτάνα?

natasha hassiotis είπε...

όχι, 40 χρόνια στο κουρμπέτι.

ναι, στη μαρασλή θα είμαι, στο σχολείο.

mahler76 είπε...

αχ θεότητα και Diva ακόμα και ως εφορευτική επιτροπή.