Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2009

ΑΚΟΥΓΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ...

στο ραδιόφωνο, μια συνέντευξη της Μαρίας-εδώ πολυτεχνείο-Δαμανάκη. Δεν ξέρω αν την ακολουθεί ο μύθος της πιο τριχωτής γκαγκανογκόμενας, αλλά ο ρεπόρτερ που δε θα του κάνω τη χάρη να τον αναφέρω, ούτε και το σταθμό του, ακουγόταν που του πέφτανε τα σάλια -κόντεψα να πάθω περμανάντ βραχυκύκλωμα απ' την υγρασία την ερτζιανή.
Την είχε αφήσει λοιπόν και κελάιδαγε η Μαρία κι έπαιζε κατενάτσιο, καθότι ο δημοσιογραφάκος είχε γονατίσει και της ξεσκόνιζε τα παπούτσια -για να μην πω και τι άλλο μπορεί να έκανε (να της τα γυάλιζε ρε!)
Και τι είπε ο στόμας της...Τι ο πρόεδρας, τι ο "Γιώργος Παπανδρέου ομίλησε", σαν να μίλησε κανάς μεγάλος αρχηγός και ρήτορας, τι το πασόκ συνβουλεύει, τι παπαριές τρικάταρτες, δε λέγεται.
Παρατηρήσεις:
1. Ήταν όλο προβλέψιμο, σε σημείο που έλεγα την παρακάτω φράση και δύο φορές με ακολούθησε η Μαριώ (χαχα).
2. Ότι ονειρεύεται να γνωρίσει το σοσιαλισμό σ' αυτή τη ζωή (δεν το 'λεγε νωρίτερα, να πάει στην πρώην σοβιετική ένωση τότε που ήταν και κνίτισσα και είχε δωρεάν μετάβαση και διαμονή; εννοώ τα παλιά χρόνια τα σκληροπυρηνικά, πριν διανύσει αποστάσεις διατρέχοντας όλα τα κόμματα).
3. Ότι το πασόκ τώρα "διεκδικεί την φερεγγυότητα και πάλι" (άει μωρή ,την εξουσία διεκδικεί, που θα μας δουλέψεις κιόλας, βλάχα τσι τσι τσι τσι τσι-κρητικό αξάν)
4. Ότι λεφτά υπάρχουν αλλά δεν τα εισπράττει καλά ο εισπρακτικός μηχανισμός του κράτους (ωχ ωχ ωχ τον κώλο σας και τα μάτια σας)
5. Ότι τα προνόμια τώρα, και η πρόσβαση σε πηγές χρηματικές, αφορούν ορισμένους "ημέτερους" (αυτό, κόντευε να κλάψει όταν το 'λεγε, καθότι ονειρεύεται να είναι εν ζωή οταν έρθει το πασόκ, να γίνει υπουργάρα επιτέλους και να είναι κι αυτή και οι περί αυτήν "ημέτεροι").
6. Για τον πολιτισμό, για τον καριόλη τον κερατά, που είναι υπεύθυνη, δεν θα μεταφέρω τι είπε (αξιοκρατία, απόλυτη αξιοκρατία κλ.π.) γιατί με πήρε το κλάμα (που δεν είχα το τηλέφωνο του σταθμού να πάρω να σφυρίξω δυό φωνήεντα).
Στον ίδιο σταθμό παρελαύνει επίσης ξαμολυτή η αδερφή της Νόρας Κατσέλη η πώςτηλένε, η χοντρή, η γυναίκα του αποτυχόντος υπουργού ντε!, και ο Δρεττάκης (άνευ ψυχιατρικής επιτηρήσεως) και λένε ά μη γύρευε.

Και για τους φαν του μπλογκ που ξέρουν το αφιέρωμα στην ποίηση, θα πω ότι είχα τη μεγάλη τύχη να ακούσω live (yo man!) τον θεό Τηλέμαχο Χυτήρη, που μεγαλύτερη φλογέρα (ο μουρλός στη φρασεολογία Ανατολικής Στερεάς Ελλάδας) δεν υπάρχει. Είναι τόσο χαριτωμένα πολιτισμένος, ευφραδής και φλογέρας ο Τηλέμαχος, που νομίζω ότι αν είχα σαλόν φιλολογικό, θα τον είχα μαιντανό οπωσδήποτε.
Πού τον είδα, πού τον ξέρω, και τον μολογώ; Θα το πω! Στου Τατούλη καλέ. Θα έχανα τέτοιο ηβέντ; Με Τηλέμαχο και τον πρώην του Συνασπισμού, τον Κωνσταντόπουλο, live; Δε θα 'σαστε καλά! Στο Κάραβελ τη Δευτέρα. Άντε ρωτήστε να σας πω.

4 σχόλια:

Unknown είπε...

xaxaxxaxaxaxa... μα φυσικα και τις τα γυαλιζε... τα παπουτσια ! λολ!
ελα πες για Καραβελ... :0)

lenaki apo freedom island

natasha hassiotis είπε...

re sy, kalostin! ti ginetai? poly xairomai! tha ta po, argotera pou tha ksemperdepso apo douleies kai tha eimai xallllariiiii...lol

stella είπε...

απαπαπαπα ακους και πασοκτσιδικα ραδια!
αμ αυτη που παρατησε ο κιμουλης ,εχει αλλαξει 30 κομματα !
τοση πρεμουρα να γινει κατι επιτελους?


θελω χυτηρη τωρα!!

natasha hassiotis είπε...

αν σκεφτείς ότι είχε παντρεφτεί ακι Δανίκα...! έλεος. πρεμούρα;;;! να την άκουγες μόνο. και τσι τσι τσι -που σε άλλον δε θα μ' ένοιαζε, αυτήν γκλιαχ!