Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2008

ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ...

...ότι έχουμε γίνει ιδιότυπα θύματα των ηλιθίων.
Θύματα μιας ιδιότυπης υποδούλωσης στην αγγλοσαξωνικής έμπνευσης πολιτική ορθότητα.
Θύματα των ενοχών για ρατσιστικές ακρότητες που κατά καιρούς προηγήθηκαν, καθώς και του κλίματος φιλευσπλαχνίας αστικής καθαρότητας που κληρονομήθηκε από τον 19ο αιώνα.

Ακούω κόσμο να διαμαρτύρεται γαι την κατάντια της εκπαίδευσης, και δεν αναγνωρίζει κανείς ότι η ανησυχία όλων είναι μήπως και δεν φανούν αντάξια τα εκπαιδευτικά προγράμματα, των προσδοκιών των ηλιθίων. Κάποιος που δε θα γινόταν ούτε βοηθός υδραυλικού, θέλει να εξασφαλιστεί μέσω των σπουδών στην ιατρική σχολή. -για παράδειγμα. Και πρέπει να γίνουν όλα έτσι ώστα να τα καταφέρει. Δεν πρέπει να αναγνωρίζουμε πλέον την ηλιθιότητα, την ανικανότητα, τα ελαττώματα. Πρέπει να τα βλέπουμε ως διαφορετικές δεξιότητες.

Αν η ηλιθιότητα είναι δεξιότητα, τότε σίγουρα μπορεί να αποφέρει τα μέγιστα σ' όσους την κατέχουν: όπλο της πλειονότητας των ανθρώπων, βρίσκει ρωγμές και κατατρώει τη συνείδηση των Ντικενσενικών και των απόγονων της νατουραλιστικής σχολής που τη θέλουν απόρροια λίγων ευκαιριών και κοινωνικού αποκλεισμού.

Επειδή βαρέθηκα τα αμαθή τούβλα που θέλουν τον κόσμο στα μέτρα τους, καθώς και τους ημιμαθείς βάρβαρους που πλασάρονται ως η καλύτερη εναλλακτική λύση στη βλακεία, σκοπεύω να μη χάνω ευκαιρία, αλλά να υποδεικνύω πιο εμφανώς από άλλοτε την ηλιθιότητα που μπορεί να διακρίνω στους προεξάρχοντες κατόχους αυτής. Αφενός για να διασκεδάσω, αφετέρου για να δώσω την ευκαιρία στους ηλιθιους να αισθανθούν λιγάκι ήρωες του κοινωνικού γίγνεσθαι, και να ζήσουν στον ματαιωμένο τους εγκέφαλο τα πάθη ενός ήρωα.
Νομίζω ότι το θέαμα ενός βλάκα που θεωρεί εαυτόν θύμα και ήρωα, είναι ό,τι διασκεδαστικότερο. (Θα 'χετε υπόψη σας πολλούς, αναμφίβολα...)

2 σχόλια:

stella είπε...

καλη χρονια με υγεια να εχουμε!!

και μην ξεχναμε,οποιος δεν ειναι αριστερος ειναι φασιστας(κατα την αποψη των καταπιεμενων νεολαιων)

natasha hassiotis είπε...

Καλή Χρονιά να 'χουμε Στέλλα!!! Αμήν!!!

Φαντάζομαι τι θα μου σούρνουν κάποιοι που θα διαβάσουν όσα έγραψα. Δε βαριέσαι όμως...