Δευτέρα 7 Ιουλίου 2008

ΟΙ γυναίκες φοβούνται...

Φοβούνται να δείξουν ότι είναι -όταν είναι- έξυπνες.
Φοβούνται να δείξουν ότι είναι -όταν είναι- πιο έξυπνες από τους άντρες της παρέας, του γραφείου, της σχέσης. ΔΕν είναι ντροπή η βλακεία, ούτε γυναικείο προνόμιο. Για σκεφτείτε το: είναι δυνατόν ΟΛΟΙ οι άντρες να είναι έξυπνοι ή πιο έξυπνοι από μας; (Να είμαστε λογικοί μην είμαστε και πλεονέκτες!!!)
Φοβούνται να διεκδικήσουν λεφτά, σεβασμό και κοντά τα κουλά του μαλάκα απέναντι.
Φοβούνται ότι θα μείνουν "γεροντοκόρες". (Κάντε ένα παιδί και πετάξτε τον έξω αν δε σας κάνει στη συνέχεια. Οπόταν δεν υπάρχει γεροντοκόρη, καταργείται ο όρος.)
Φοβούνται ότι θα τις πούνε τσούλες. (Τι γλυφτρόνια που είναι οι άντρες!)
Φοβούνται ότι θα τους την πέσει ο προιστάμενος και δε θα μπορέσουν να πουν όχι. (Πείτε και κανά όχι, και το όχι του Θεού είναι).
Φοβούνται ότι θα χρειαστεί αν δουλέψουν. (ασχολίαστο).
Φοβούνται ότι θα πρέπει να δουλέψουν σκληρά (και η μαμά τους τους είχε πει ότι θα πρέπει να βρούνε ένα ζώο, να χοντρύνουν, να βολεύονται δις εβδομαδιαίως με τον κουμπάρο, να χρωστάνε παντού και να νιώθουν βασίλισσες απ' τις δωρεές των εραστών).
Φοβούνται ότι δεν θα τις θέλουν οι άντροι όταν καβατζάρουν τα 40, παρεκτός κι αν ντύνονται και φέρονται σαν νούμερα ή καυλοράπανα (άλλος με την πίπα μας!)
Φοβούνται ότι οι κολλητές τους είναι καλύτερες, και οι ίδιες στον πάτο του πηγαδιού, και υποπτεύονται/καταστρώνουν σχέδια κατά των κολλητών -με τη μαμά τους.
Φοβούνται να πουν στο Φώντα ότι την έχει μικρή/στο κρεβάτι είναι μπούας/άπλυτος/βαρετός, κι εν πάση περιπτώσει άει σιχτίρ Φώντα.
Φοβούνται την επιτυχία έξω απ' το πλύσιμο των πιάτων/ρούχων/κυλοτών.
Φοβούνται να κάνουν το παιδί τους να πειθαρχήσει στοιχειωδώς και εκπαιδεύουν γενιές Μπάρμπυ μαλακιστηριών.
Φοβούνται να πουν στην φορτική καλλυντικού του Μπιούτυ Σοπ να το βουλώσει, κι αν χρειαστούν βοήθεια θα τη ζητήσουν μόνες τους.
Φοβούνται να μη φοβούνται, μπας και χάσουνε τη θηλυκότητά τους.
Φοβούνται και τη σκιά τους.
Άει σιχτίρ δηλαδή για φύλο...

2 σχόλια:

μαριάννα είπε...

Κι όσες ΔΕΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ και το έπαιξαν ατρόμητες... ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥΣ! Καμαρώνουν στο ράφι.

Χαιρετώ...

natasha hassiotis είπε...

Τι να γίνει...Το θέμα είναι να ΕΙΝΑΙ ατρόμητες. Βεβαίως υπάρχουν παρενέργειες, ναι, δεν το αρνούμαι. Το λέω κι από πείρα. Αλλά καλύτερα έτσι κατά τη γνώμη μου. Έπειτα υπάρχουν και μερικοί -λίγοι- άντρες πιο ψαγμένοι. Οι άλλοι θέλουν φάπα και εκπαίδευση.