Κυριακή 6 Ιουλίου 2008

ΠΕΡΣΙΝΑ, ΞΥΝΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ...

Α πα πα (και θα είμαι σύντομη) βλέπω τη Λούκα κατσέλη και μου 'ρχεται να ξεράσω. Παλαιό πασόκ και χάλι μαύρο...
Το αυτό ισχύει για όλα τα έντιμα γερόντια -και μη- που επιστρατεύθηκαν από τον Γιώργο Β'. Ο Χριστός κι η Παναγία! Δεν το διαλάει καλύτερα και να το ξαναφτιάξει; Σιγά το αυθαίρετο...

-------------------------------------------------
Όσο για τη φτώχεια -που υπάρχει- και το καλάθι της νοικοκυράς (τι έκφραση θεέ μου!) Ναι αγοράζουν τα απαραίτητα, διότι τόσο καιρό αγόραζαν κάθε είδους μαλακία πυο τους έλεγαν οι βλαχο λαιφστάιλ που είχανε λύσει το οικονομικό τους με θαλασσοδάνεια και γνωριμίες κομματικές, έναντι προβολής πολιτικών προσώπων και γλυψίματος. Άντε ηλίθιοι! Που σας μάρανε το αμνιτάρι τρούφα με σουβλάκι και σπληνάντερο στα κάρβουνα.
Θα ανακαλύψει ο Έλλην -άραγε;- τη χαρά της οικονομίας...; Όπως οι οικονομικοί μετανάστες. (Αυτοί θα περάσουν κρίση την (μεθ)επόμενη γενιά που θα φάει τις καταθέσεις της προηγούμενης...)

----------------------------------------------------

Θυμάμαι την ύφεση των μέσων της δεκαετίας του '90. Αφορμή για κακοπληρωμένες δουλειές και τζαμπέ. Μια χαρά πλούτισε και τότε μια μερίδα του κόσμου, μια χαρά κορόιδα δούλεψαν τζάμπα. Θα τα θυμόσαστε, εκτός κι αν ήσασταν μωρά κι εσείς και σας τα 'λεγε η γιαγιά σας.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

mesothelioma support and information!
[url=http://www.mesothelioma-support.org/]adenocarcinoma lung[/url]