Πέμπτη 17 Απριλίου 2008

Η ΤΕΛΕΤΗ ΑΦΗΣ

Καταρχής το όνομα μου κάνει εφαψία...
Κατά δεύτερον, μακάρι να 'τανε ακόμα η Μαρία Χορς -με την οποία με χωρίζουν έτη φωτός ιδεολογικά- παρά το γκέι parade το φετινό. Όχι, το τονίζω, επειδή έχω πρόβλημα με τους γκέι, όχι!!! Απλά επειδή η ατάλαντη που βάλανε από φέτος στη θέση της Μ. Χορς, πήρε έμπνευση απ' τον Παπαιωάννου. Κι επειδής δεν είναι ούτε άντρας, ούτε γκέι η έρημη, αντέγραψε τον Μήτσο, κι έγινε τραβεστί. Γυναίκα που παριστάνει τον γκέι, δεν υπάρχει πιο μίζερο κόνσεπτ.

Εντωμεταξύ δε δανείστηκε και από κανέναν πολυτάλαντο, ούτε από καμμιά state of the art γκέι αισθητική. Δανείστηκε την παλαιο-ξεπερασμένη λαικίζουσα μεταΧατζιδακική κλάψα της φτωχογειτονιάς με τα λαικά τεκνά -απ' την οικοδομή στο κρεβάτι. Ήδη το κόσνεπτ έπασχε διότι ήταν αντιγραφή μιας άλλη εποχής -καθότι δεν υπήρχε η έμπνευση για κάτι προσωπικό και καινούργιο.

Εντωμεταξύ στις οικοδομές πάνε Αλβανοί και Πακιστανοί, η ρομβία δεν παίζει στις γειτονιές, ο Ζαν Ζενέ και ο κόσμος του υπάρχει μόνο στο μυαλό του Τζίμυ Σόμμερβιλ, και οι γκέι δε χρειάζεται να φοράνε συνωμοτικά αναγνωριστικά, σαν τους πρώτους Χριστιανούς που ζωγράφιζαν το ψάρι στην άμμο, δηλαδή παπαγαλιές κάλτσες και χτυπητές γραβάτες και μαντηλάκια τσέπης, ενώ είναι παντρεμένοι και με τέσσερα παιδιά.

Αναδασώθηκε το συγκλονιστικό τοπίο της Ολυμπίας, όταν δεν κοιτάει κανείς κατά ξενοδοχεία μεριά οπότε κάνει εμετό με το ρουστίκ και τη μύγα-μόνιμο θαμώνα πάνω στα τραπεζομάντηλα, για να γίνουν οι γελοίες επικλήσεις στον Απόλλωνα, με τις μασκαρεμένες "Εστιάδες" και τα αγοράκια σα να βγήκανε από κόμικ τρίτης διαλογής και όχι τουλάχιστον απ' τον Αστερίξ στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

2 σχόλια:

Fight Back είπε...

ο αστεριξ στους ολυμπιακους αγωνες βρεθηκε ντοπε παντως

natasha hassiotis είπε...

όχι ρε γαμώ το, και το μαγικό φίλτρο ντόπα;;; έτσι εξηγείται που μας νικήσανε ενώ είχαμε διαστημόπλοια -το βεβαιώνει και ο λιακόπουλος...