Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2007

INSOMNIA

Είναι κατάρα να κοιμάσαι ελάχιστα και να νυστάζεις συνεχώς.
Αρχίζουν να σου φταίνε όλα.
Προχθές ξύπνησα στις 6.30 π.μ. και αφού συσκέφθηκα με τον εαυτό μου τι να κάνω, να πιω καφέ και να δουλέψω ή να συρθώ μέχρι την τηλεόραση να δω Αυτιά, Μύτες, Φρύδια και άλλα τινά και να υποκύψω στη συνέχεια στο Μορφέα, και αφού αποφάσισα το δεύτερο διότι νύσταζα του σκοτωμού, μ' έπιασε και μια αναποδιά.
Τύπου δε με στραβοκοιτάει κανένας να γίνει κανά μελέ να γελάσουμε; Αλλά ποιός να με στραβοκοιτάξει εκείνη την ώρα στο σπίτι, οπότε πήρα δρόμο για τον Αυτιά. Ώσπου άκουσα το μπαμ μπουμ...
Εδώ κι έξι μήνες, ανακαινίζουν δύο διαμερίσματα, μάλλον τα κάνουν μαιζονέτες τι σκατά τα κάνουν τελοσπάντων σκασίλα μου, και μας έχει αλλάξει τον αδόξαστο το κομπρεσέρ καθημερινές, γιορτές και σκόλες, οπότε το φύλαγα.
Κοίταξα ευχαριστημένη την ώρα, 7.00 ώρα Γκρινιάρουιτς, και πήρα τηλέφωνο την αστυνομία να καταγγείλω την υποβάθμιση της ζωής μου, το επίπεδο της καθημερινότητας, τι άκουσε ο μπάτσος υπηρεσίας, δε λέγεται. Κι όλο κάτι προσπάθαγε να μου πει, κι όλο έλεγα με συγχωρείτε που σας διακόπτω αλλά δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτό και μούμπλε μούμπλε, και τελικά του λέω και δηλαδής κάτι θέλατε να πείτε, το οποίον ήτο...; Ότι δεν είναι ώρα κοινής ησυχίας η εβδόμη πρωινή το χειμώνα, και δε γίνεται τίποτα, να προσέξετε μήπως και μπορέσετε να τον καρφώσετε το μεσημέρι αν παραβαίνει τότες τους κανονισμοί.
Κι όχι τίποτ' αλλο, αλλά είναι η δεύτερη φορά που έγινα Αρτέμης Μάτσας και τους κάρφωσα...Και είδα και Αυτιά...ΚΑΙ μου 'φυγε και η νύστα...

5 σχόλια:

Γουφ είπε...

NTOYK! NTOYK! NTOYK!
PRRRRRRR!!!
MPAAAAAAM!
TAK TAK TAK TAK!...

natasha hassiotis είπε...

Είσαι κακός άνθρωπος...

guerrero7,62 είπε...

Bαλε και ακου insomnia απο faithless...i can't get no sleep...κορυφαιο dance κομματι

natasha hassiotis είπε...

θενκς ε λοτ γκερερο

Γουφ είπε...

οχι οχι!
βάλε και άκου
''the art of noise''
ια να συνηθίσεις!